unnamed (1)

Uutiset

Tasapainossa, eteenpäin — uusi johto, uudet tuulet

Puheenjohtaja Marjut Lehtosen puoluekokousraportti.

Lue lisää


EU tarvitsee munat!

Euroopassa vietettiin keskiviikkona Eurooppa-päivää. Laajasti koko Euroopan unionissa on havaittavissa sukupolvien välinen kuilu suhtautumisessa unioniin. Minä olen syntynyt suomalaiseksi, mutta minä olen syntynyt myös eurooppalaiseksi, kuten ikätoverini ympäri Eurooppaa. Meille toimiminen globaalilla maailmannäyttämöllä Euroopan unionin puitteissa on normaali ja mielekäs asia.

Lue lisää


Valtuuskuntaraportti: piirin aloitteet läpi valtuuskunnassa!

Pohjois-Pohjanmaan keskustanuorten edustus osallistui viikonlopun aikana Pieksämäellä pidettyyn Keskustanuorten valtuuskuntaan. Piirit saivat lähettää aloitteitaan valtuuskunnalle etukäteen ja johtokunta valmistelikin etukäteen kaksi aloitetta, jotka koskivat koulutuspolitiikkaa.

Lue lisää


14.1.2018

Kannanotto: Kansanvalta ei ole kaupan

Suomen asia on nuorten. Siksi pohjoisten Keskustanuorten piirit kannattavat Suomen seuraavaksi tasavallan presidentiksi Matti Vanhasta. Vanhanen näkee ihmisen ihmisenä. Hän on avannut ovensa nuorille sekä opiskelijoille ja ottanut heidät avosylin vastaan. Matin pitkä tausta nuorkeskustalaisessa liikkeessä on saanut hänet varmasti ymmärtämään nuorten merkityksen yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Lue lisää


17.11.2017

TIEDOTE: Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin syyskokousvalinnat

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin syyskokous pidettiin 10.11.2017 Utajärvellä Merilän Kartanossa.

Lue lisää


Seuraavat