unnamed (1)

Uutiset

Haemme Pohjois-Pohjanmaan keskustanuorille toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Toiminnanjohtajan työaika on 20 tuntia viikossa. Työtä voi tehdä joustavasti esimerkiksi opintojen ohessa. Toiminnanjohtajan työhön kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, mm. kokouksia, koulutusta ja tapahtumia. Pääasiallisena toimialueena on Pohjois-Pohjanmaa, mutta työhön kuuluu myös työmatkoja muualle Suomeen. Työntekijän toimisto sijaitsee Oulussa Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiritoimistolla, mutta annamme joustavat mahdollisuudet etätöiden tekemiseen.

Tehtävänkuvaan kuuluu: 

  • Tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen yhdessä piirin hallituksen kanssa 
  • Piirin jäsenhankinta ja sen kehittäminen
  • Sisäinen ja ulkoinen viestintä, some-tilien hallinta ja sisällön tuotto, sähköpostiliikenne ja internet-sivujen ylläpito
  • Kokousten ja hallinnon valmistelu ja päätösten toimeenpano, asiakirjahallinto ja arkistointi 
  • Yhdistyksen kirjanpito
  • Talouden suunnittelu- ja raportointitehtävät
  • Yhteistyön tekeminen Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin kanssa 
Edellytämme työntekijältä hyviä tietoteknisiä taitoja, vastuullista työotetta, itseohjautuvuutta, tarkkuutta ja sosiaalista luonnetta. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa työntekoa, mutta ei kuitenkaan välttämätön. Kokemus järjestötoiminnasta, rohkea elämänasenne, uteliaisuus sekä ennen kaikkea halua oppia ja kehittyä. Uusi työntekijä tullaan kouluttamaan piirin talouden raportoinnin ja kirjanpidon osalta, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta kokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden kehittää toimintaa, joustavan työajan ja nykyaikaiset työvälineet. Samalla pääset toimimaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakemukset tulee toimittaa 2.9.2018 kello 23:59 mennessä osoitteeseen: pohjois-pohjanmaa@keskustanuoret.fi.
Otsikkokenttään teksti ”työhakemus, toiminnanjohtaja

Lisää hakemukseen palkkatoive. 

Lisätietoja: 
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja 
Marjut Lehtonen 
0405935027 

Piirin toiminnanjohtaja 
Niko Pesola 
0400180976


Palaa otsikoihin