Pohjois-Savon uutisjutut, kannanotot sekä blogikirjoitukset

31.5.2017 15.06

Nuoriin luotetaan Pohjois-Savossa

Pohjois-Savon Keskustanuoret ovat kiitollisia ja ylpeitä Pohjois-Savon Keskustan piiristä ja Keskustan puoluejohdosta. Uusi Keskustan Vaikuttajakiihdyttämö nuorille on puolueen johdolta juuri oikeanlainen vastaus Pohjois-Savon Keskustan aloitteesta esitettyyn huoleen nuorten vaikuttajien kouluttamisesta ja kasvattamisesta yhteiskuntavaikuttamiseen. Pohjois-Savon Keskustanuoret ovat myös ilahtuneita Vaikuttajakiihdyttämön hyvästä vastaanotosta ja politiikkojen innosta lähteä mukaan mentoreiksi. Pohjois-Savon Keskustanuoret kannustavatkin nuoria aktiivisesti hakemaan mukaan Vaikuttajakiihdyttämöön.

 

Pohjois-Savon Keskusta on osoittanut luottamuksensa nuoria kohtaan aiemminkin. Piiri muun muassa nimesi juuri maakunnallisiin luottamustehtäviin jopa kahdeksan nuorta! Pohjois-Savon keskustaväki on asettanut luottamuksensa nuoriin ennenkin. Piirin puheenjohtaja sekä toinen varapuheenjohtaja ovat molemmat nuoria ja ovat osoittaneet nuorten osaamisen tason yhteisten asioiden hoidossa.

 

Maakuntavaalien lähestyessä Pohjois-Savon Keskustan piiri on huolehtinut, että nuorille ehdolle haluaville on tilaa ehdokaslistalla. Piiri tekee myös aktiivisesti yhteistyötä Pohjois-Savon Keskustanuorten kanssa, saadakseen mahdollisimman monta nuorta ehdolle.

 

Pohjois-Savon Keskustanuoret toteavat, että nuoriin luottamisen osoittaminen näkyy suoraan nuorten innokkuudessa lähteä mukaan vaikuttamaan. Pohjois-Savon Keskusta onkin nuorisomyönteisin piiri.

 

Pohjois-Savon Keskustanuoret


Palaa otsikoihin