Pohjois-Savon uutisjutut, kannanotot sekä blogikirjoitukset

20.4.2018 13.37

Pohjois-Savon Keskustanuoret tukee Hannakaisa Heikkistä ja Riikka Pirkkalaista puolueen johtotehtäviin

Keskustanuorten Pohjois-Savon piiri antaa tukensa Hannakaisa Heikkiselle puolueen varapuheenjohtajaksi ja Riikka Pirkkalaiselle puoluesihteeriksi. Molemmat ovat kokeneita keskustavaikuttajia Pohjois-Savosta.

- Hannakaisa omaa selkeän näkemyksen miten puolueen on kehityttävä ja vahvan tahtotilan lähteä sitä toteuttamaan. Varapuheenjohtajana Hannakaisa pitäisi huolen, että me keskustalaiset vahvistamme luottamuksen aatteemme ajankohtaisuuteen, toteaa Pohjois-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja Iina Keinänen.

Hannakaisa-10-1030x688

Heikkinen on 2. kauden kansanedustaja Kiuruvedeltä ja toimii ajankohtaisesti tärkeän sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtajana. Heikkisen aito halu kuunnella ja kiertää tapaamassa ihmisiä toisi myös kaivatun puolueenjohdon läsnäolon kentälle. Hänellä on lisäksi aktiivinen ote sosiaalisessa mediassa ja tuo ihmisille tärkeät asiat ymmärrettävästi esille.

Puoluesihteeriksi pyrkivä iisalmelainen Pirkkalainen saa myös erityistä kiitosta Pohjois-Savon Keskustanuorilta lähdöstä mukaan kisaan. Pirkkalainen toimii parhaillaan ministeri Annika Saarikon eritysavustajana. Hän tuntee järjestön kaikki tasot ja on toiminut muun muassa Pohjois-Savon Keskustan puheenjohtajana ja puoluehallituksen jäsenenä.

Pirkkalainen Riikka

- Riikka on aina ollut aidosti oma itsensä ja tietää mihin on ryhtymässä. Puoluesihteerinä Riikka tarjoaisi sitä varmuutta ja vakautta jota puolueorganisaatiomme tarvitsee, sanoo Pohjois-Savon Keskustanuorten varapuheenjohtaja Aapeli Rytkönen.

Pohjois-Savon Keskustanuoret toteavat Heikkisen ja Pirkkalaisen suhtautuneen aina kannustavasti nuorten toimintaan. Ehdokkaat kertovat myös oman nuoria koskevan näkemyksensä.

- Meidän on päätettävä -jälleen kerran- mihin suuntaan haluamme Suomea johtaa ja viestittävä se selkeästi ihmisille. Keskustan todellisuuden on oltava yhtä ihmisten arkitodellisuuden kanssa. Ihmiset, erityisesti nuoret, janoavat toivon näköalaa. Tahdon olla rakentamassa sitä, toteaa Heikkinen.

- Matkani keskustassa on alkanut Keskustanuorissa, tai silloisessa Nuoren Keskustan Liitossa. Puoluesihteerinä pitäisin sisarjärjestöt tiiviisti mukana puoluetyössä. Keskustanuoret nostavat politiikan sisältöjen ohella esille myös moderneja toimintamuotoja, joita kannattaa tuoda koko Keskustan työhön, linjaa Pirkkalainen.

Keskustan puoluejohto valitaan Keskustan puoluekokouksessa Sotkamossa 8.–10. kesäkuuta.


Palaa otsikoihin