Pohjois-Savon uutisjutut, kannanotot sekä blogikirjoitukset

Pohjois-Savon Keskustanuorten uusi puheenjohtajisto ja johtokunta

syyskokous1

Pohjois-Savon Keskustanuorten sääntömääräinen syyskokous valitsi keskiviikkona 11.10. uuden puheenjohtajiston ja johtokunnan vuodelle 2018.

Puheenjohtajaksi valittiin keskustanuorissa jo useamman vuoden vaikuttanut Iina Keinänen Kuopiosta. Keinänen, 22, on kartuttanut kokemusta usealta Keskustanuorten toiminnan tasolta ja on muun muassa toiminut Kuopion Keskustanuorten puheenjohtajana, Pohjois-Savon Keskustanuorten varapuheenjohtajana ja Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten toiminnanjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Siilinjärveläinen nuorisovaikuttaja ja liittohallitusehdokas Aapeli Rytkönen. Rytkönen, 18, on vaikuttanut aktiivisesti oman kuntansa nuorisovaltuustossa ja oli muun muassa Pohjois-Savossa nuorin kuntavaaliehdokas.

Johtokunnan jäseniksi valittiin Tiina Kukkonen (Kuopio), Paula Koponen (Kuopio), Laura Korhonen (Kuopio), Hanna Heikkinen (Siilinjärvi) ja Emmi Hämäläinen (Iisalmi). Varajäseniksi valittiin Saara Hanhela (Kuopio), Suvi-Tuuli Korhonen (Kuopio), Auli Piiparinen (Leppävirta) ja Tiia-Maria Malinen (Kiuruvesi).

Uusi johtokunta aloittaa toimintansa vuoden 2018 alusta.

Palaa otsikoihin