piiripohjakuva

Satakunnan Keskustanuoret

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta? Ovatko sivistys, yhdenvertaisuus, kestävä kehitys ja yhteisöllisyys Sinulle tärkeitä asioita?Tule mukaan Satakunnan Keskustanuorten toimintaan!

Satakunnan Keskustanuoret on aktiivisesti toimiva poliittinen nuorisojärjestö. Toiminta on kaikille nuorille avointa eli kaikki halukkaat, 15-30-vuotiaat, ovat tervetulleita mukaan!

Vietämme aikaa yhdessä muutenkin kuin vain kokousten yhteydessä. Tutustumiskäynnit Satakuntalaisiin yrityksiin ja yhteisöihin on meille jokavuotista toimintaa. Osallistumme maakunnan tapahtumiin, kuten esimerkiksi erilaisille messuille. Omien tapahtumiemme lisäksi osallistumme myös Keskustanuorten liiton järjestämiin valtakunnallisiin tapahtumiin.

Satakunnan Keskustanuoret tarjoaa Sinulle mahdollisuuden oppia vaikuttamaan, käydä elämyksellisiä keskusteluja, tutustua muihin samanhenkisiin nuoriin ja ennen kaikkea, loistavan pohjan kaikkiin tuleviin haasteisiisi! Keskustanuoret on Sinun mahdollisuutesi tehdä maailmasta hieman parempi paikka.


Tervetuloa mukaan!Satakunnan Keskustanuoret Somessa

Facebook Satakunnan Keskustanuoret
Facebook kuva
Presidentinvaalit lähestyvät kovaa tahtia ja tämän takia pistetään pystyyn pieni arvonta! Satakunnan Keskustanuoret arpovat 4x4 kpl Matti-haalarimerkkejä osallistuneiden kesken. Osallistua voit...
Facebook Satakunnan Keskustanuoret
Facebook kuva
Tehdään näistä vaalit! Matti Puuvillassa N-Y-T !
Facebook Satakunnan Keskustanuoret
Facebook kuva
Matti Vanhanen tänään tavattavissa Satakunnassa! Nopeimmille tiedossa Mattiämpärit 😏😉 #presidentinvaalit2018 #matti4president

Tapahtumia

Ei tapahtumia.