piiripohjakuva

Satakunnan Keskustanuoret

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta? Ovatko sivistys, yhdenvertaisuus, kestävä kehitys ja yhteisöllisyys Sinulle tärkeitä asioita?Tule mukaan Satakunnan Keskustanuorten toimintaan!

Satakunnan Keskustanuoret on aktiivisesti toimiva poliittinen nuorisojärjestö. Toiminta on kaikille nuorille avointa eli kaikki halukkaat, 15-30-vuotiaat, ovat tervetulleita mukaan!

Vietämme aikaa yhdessä muutenkin kuin vain kokousten yhteydessä. Tutustumiskäynnit Satakuntalaisiin yrityksiin ja yhteisöihin on meille jokavuotista toimintaa. Osallistumme maakunnan tapahtumiin, kuten esimerkiksi erilaisille messuille. Omien tapahtumiemme lisäksi osallistumme myös Keskustanuorten liiton järjestämiin valtakunnallisiin tapahtumiin.

Satakunnan Keskustanuoret tarjoaa Sinulle mahdollisuuden oppia vaikuttamaan, käydä elämyksellisiä keskusteluja, tutustua muihin samanhenkisiin nuoriin ja ennen kaikkea, loistavan pohjan kaikkiin tuleviin haasteisiisi! Keskustanuoret on Sinun mahdollisuutesi tehdä maailmasta hieman parempi paikka.


Tervetuloa mukaan!Satakunnan Keskustanuoret Somessa

Facebook Satakunnan Keskustanuoret
Facebook kuva
Satakunnan delegaatio Keskustanuorten liittokokouksessa Seinäjoella. Liittokokouksessa valitaan mm. uusia edustajia liittohallitukseen, käsitellään liitolle jätettyjä aloitteita ja hyväksytään...
Facebook Satakunnan Keskustanuoret
Facebook kuva
Piirimme jatkava varapuheenjohtaja Aleksi Talvitie valittiin juuri Keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen! 🤩🎉 Satakunnan Keskustanuoret onnittelee omaa poikaa sekä koko valittua...
Facebook Satakunnan Keskustanuoret
Facebook kuva
Keskustanuorten eduskuntavaaliohjelma on avattu avoimille kommenteille. Anna mielipiteesi, kerro huolesi ja vaikuta nuorkeskustalaisen liikkeen tavoitteisiin tulevissa vaaleissa!

Tapahtumia

Ei tapahtumia.