Uutiset

27.4.2018

Uudenmaan Keskustanuoret: Suomeen tulevaisuus- ja teknologiaministeri

Maailma muuttuu ennennäkemättömän kovalla vauhdilla. On todennäköisempää kuin koskaan, että seuraavan kolmenkymmenen vuoden aikana ihmiskunta on onnistunut kehittämään itseään älykkäämmän tekoälyn. Uudenmaan Keskustanuoret näkee, että tekoäly voi olla ihmiskunnalle samaan aikaan joko suunnaton uhka tai valtava mahdollisuus. Kummaksi se päätyy – se riippuu siitä, uskallammeko tehdä oikeat päätökset ajoissa.

Lue lisää


4.10.2017

Uudenmaan Keskustanuoret: Sofia Tuisku Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

Uudenmaan Keskustanuoret esittää Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi 26-vuotiasta Sofia Tuiskua. Tuisku on espoolainen maaseututiedottajana työskentelevä maantieteilijä, joka on hiljattain palannut kotikaupunkiinsa opiskeluvuosien jälkeen. Työn ohessa Tuisku suorittaa tradenomin opintoja Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Helsingissä. Ennen Espooseen paluuta Tuisku työskenteli puolentoista vuoden ajan Etelä- ja Itä-Savon Keskustanuorten toiminnanjohtajana.

Lue lisää


31.8.2017

Uudenmaan Keskustanuoret vaihtaa puheenjohtajaa

Keskustanuorten Uudenmaan Piiri ry:n ylimääräinen yleinen kokous pidettiin 30.8.2017 Helsingissä. Kokouksessa valittiin piirille uusi puheenjohtaja tehtävästä eronneen Sami Ronkolan tilalle. Uudenmaan Keskustanuorten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 18-vuotias Väinö Tuovinen Espoosta.

Lue lisää