Uutiset

16.11.2018

Uudenmaan Keskustanuoret kannattaa Joonas Soukkiota kv-sihteeriksi

Uudenmaan Keskustanuoret on päättänyt piirihallituksen kokouksessaan 14.11 asettua yksimielisesti Joonas Soukkion taakse kv-sihteerivaalissa. Vaikka Joonas onkin kv-sihteerikisan toistaiseksi ainoa vaihtoehto, hän on Uudenmaan Keskustanuorten mielestä tehtävään paras vaihtoehto.

Lue lisää


6.11.2018

Uusimaa: Piiritoimisto on muuttanut takaisin Keravalle

Uudenmaan Keskustajärjestöt ovat muuttaneet Keravalle lauantaina 3.11.2018. Tästä lähtien Uudenmaan Keskustanuoretkin löytyvät osoitteesta Asemanaukio 7, 2.krs tila 31, 04200 Kerava. Tervetuloa tutustumaan uuteen toimistoon.

Lue lisää


18.9.2018

Uudenmaan Keskustanuoret: Pidetään Väinö lihassa

Uudenmaan Keskustanuoret tukevat Väinö Tuovisen, 19, pyrkimyksiä jatkaa Keskustanuorten liittohallituksessa. Uudenmaan Keskustanuoret ovat olleet tyytyväisiä Tuovisen toimintaan liittohallituksen jäsenenä sekä piirin puheenjohtajana.

Lue lisää


27.4.2018

Uudenmaan Keskustanuoret: Suomeen tulevaisuus- ja teknologiaministeri

Maailma muuttuu ennennäkemättömän kovalla vauhdilla. On todennäköisempää kuin koskaan, että seuraavan kolmenkymmenen vuoden aikana ihmiskunta on onnistunut kehittämään itseään älykkäämmän tekoälyn. Uudenmaan Keskustanuoret näkee, että tekoäly voi olla ihmiskunnalle samaan aikaan joko suunnaton uhka tai valtava mahdollisuus. Kummaksi se päätyy – se riippuu siitä, uskallammeko tehdä oikeat päätökset ajoissa.

Lue lisää


4.10.2017

Uudenmaan Keskustanuoret: Sofia Tuisku Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

Uudenmaan Keskustanuoret esittää Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi 26-vuotiasta Sofia Tuiskua. Tuisku on espoolainen maaseututiedottajana työskentelevä maantieteilijä, joka on hiljattain palannut kotikaupunkiinsa opiskeluvuosien jälkeen. Työn ohessa Tuisku suorittaa tradenomin opintoja Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Helsingissä. Ennen Espooseen paluuta Tuisku työskenteli puolentoista vuoden ajan Etelä- ja Itä-Savon Keskustanuorten toiminnanjohtajana.

Lue lisää


31.8.2017

Uudenmaan Keskustanuoret vaihtaa puheenjohtajaa

Keskustanuorten Uudenmaan Piiri ry:n ylimääräinen yleinen kokous pidettiin 30.8.2017 Helsingissä. Kokouksessa valittiin piirille uusi puheenjohtaja tehtävästä eronneen Sami Ronkolan tilalle. Uudenmaan Keskustanuorten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 18-vuotias Väinö Tuovinen Espoosta.

Lue lisää