Uutiset

31.8.2017 10.35

Uudenmaan Keskustanuoret vaihtaa puheenjohtajaa

Keskustanuorten Uudenmaan Piiri ry:n ylimääräinen yleinen kokous pidettiin 30.8.2017 Helsingissä. Kokouksessa valittiin piirille uusi puheenjohtaja tehtävästä eronneen Sami Ronkolan tilalle. Uudenmaan Keskustanuorten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 18-vuotias Väinö Tuovinen Espoosta. Tuovinen on toiminut piirin johtokunnassa vuodesta 2015 lähtien ja on myös Keskustanuorten liittohallituksen jäsen.

Alkuvuoden piiriä johtanut Ronkola ilmoitti heinäkuussa lähteneensä mukaan Kansalaispuolueen toimintaan. Pian tämän jälkeen (16.8.) Ronkola jätti eropyyntönsä Uudenmaan Keskustanuorten puheenjohtajan tehtävästä. Ronkola katsoi, että on ristiriitaista toimia Keskustanuorten piirin puheenjohtajana ja olla samaan aikaan Kansalaispuolueen toiminnassa.

”Kunnioitan Ronkolan päätöstä erota puheenjohtajan tehtävästä ja näin mahdollistaa piirin toimintakyvyn säilyminen. Nyt valittu uusi puheenjohtaja on erinomainen valinta tehtävään. Tuovisen innokkuus on helposti tarttuvaa ja hän on useaan otteeseen todistanut, että oikealla asenteella ja halulla oppia voi saada ihmeitä aikaan, ” toteaa Uudenmaan Keskustanuorten toiminnanjohtaja Joonas Salmi.

Piirin muu johtokunta pysyy muuttumattomana. Varapuheenjohtajana jatkaa kirkkonummelainen Toni Ohvo ja johtokunnan varsinaisina jäseninä Anu Aavamäki, Abdihamiid Ismail, Ronja Koskinen, Kaius Kumpulainen, Nella Kuosmanen sekä Anni Willman.

”Nyt on Uudenmaan Keskustanuorten aika lähteä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti eteenpäin! Käynnistämme heti ensi alkuun piirissä laajan visiointityön, jonka avulla alamme aktiivisesti etsiä uusia tapoja tehdä toimintaa. Tavoitteenani on, että Keskustanuoret on tulevaisuudessa järjestö, joka vetää mukaan kaltaisiani paljasjalkaisia espoolaisia”, linjaa vastavalittu puheenjohtaja Tuovinen.

 

Lisätietoja:

Väinö Tuovinen, puheenjohtaja
puh. 044 3630148, vaino.tuovinen(at)syk.fi

Joonas Salmi, toiminnanjohtaja
puh. 044 7514363, uusimaa(at)keskustanuoret.fi

 


Palaa otsikoihin