Varsinais-Suomen Uutiset

11.10.2017

Varsinais-Suomen Keskustanuoret: Matti Linna liittohallitukseen

Varsinais-Suomen Keskustanuoret: Matti Linna liittohallitukseen!

 

Varsinais-Suomen Keskustanuoret esittää 22-vuotiasta Matti Linnaa Keskustanuorten liittohallitukseen. Turun yliopistossa neljättä vuotta opiskeleva Linna suorittaa kaksoistutkintoa kauppatieteistä ja venäjän kielestä. Politiikkaan intohimoisesti mutta pohtien suhtautuvan Linnan näkyvin tuotos on Keskustanuorten perustulomalli, jonka kehittely sai hänet alkujaan kiinnostumaan politiikasta. Mukaan Keskustanuoriin hän liittyi Eurovaalien alla keväällä 2014, ja on toiminut sekä Etelä-Karjalan Keskustanuorten että Turun Keskustaopiskelijoiden hallituksissa, jälkimmäisessä myös puheenjohtajana.

 

”Lukiossa rupesin ihmettelemään, miksi verotusjärjestelmämme on tehty niin monimutkaiseksi. Innostuin etsimään matematiikan avulla yksinkertaisinta mahdollista ja mahdollisimman monesta näkökulmasta oikeudenmukaista ratkaisua verotuksen ja sosiaaliturvan toteuttamiseen. Tämä sai minut kiinnostumaan talousasioista ja sai minut lähtemään opiskelemaan kauppatieteitä. Haluan liittohallituksessa olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Politiikan tärkein tehtävä on tarjota ratkaisuja, parhaimpia ovat ehdotukset jotka kelpaavat toteutettavaksi sellaisenaan, ilman kompromisseja”, Linna sanoo.

 

Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Kenneth Sundberg: ”Matti on tehnyt minuun vaikutuksen tavallaan perehtyä asioihin ja politiikan sisältöihin. Puhtaasta kiinnostuksesta ja innostuksesta hän on tehnyt esimerkiksi merkittävää työtä Keskustanuorten perustulomallia varten. Matin ydinosaamisalueita ovat talous ja onhan hän kokenut idänkävijäkin. Suosittelen vahvasti Mattia Keskustanuorten liittohallitukseen.”


Palaa otsikoihin