Varsinais-Suomen Uutiset

Varsinais-Suomen Keskustanuoret: Satu Simelius Varsinais-Suomen Keskustan puheenjohtajaksi

Varsinais-Suomen Keskustanuoret kannattavat sauvolaisen Satu Simeliuksen valintaa Varsinais-Suomen Keskustan puheenjohtajaksi. Simelius on 32-vuotias valtiotieteiden maisteri ja Sauvon kunnanhallituksen puheenjohtaja. 

 - Satu on kokenut ja hänellä on näkemystä piirin toiminnan kehittämiseen. Hän osaa tuoda nuorekasta näkökulmaa piirin toiminnan uudistamiseksi. Sitä keskusta nyt kaipaa. Satu on viimeisen päälle aatteen ihminen ja tehnyt paljon työtä myös puoleen periaateohjelman uudistamiseksi. Juuri tällaista aatteellista, uudistavaa johtajaa kaipaamme tähän kannatustilanteeseen, linjaa Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Henna Takatalo. 

Simelius on työskennellyt monipuolisesti julkisella sektorilla, Suomen Keskustalla ja kunta-alan koulutusyrityksessä. Hän toimi myös Varsinais-Suomen keskustan toiminnanjohtajan sijaisena vuonna 2016.

- Toimiessaan toiminnanjohtajana Satu osoitti kykynsä hallita laajoja kokonaisuuksia ja ottaa haltuun alueemme erilaiset keskustayhdistykset ja kunnat. Satu on hyvin yhteistyökykyinen ja rakentava. Varsinais-Suomen keskustalla ei muuten ole koskaan ollut naista puheenjohtajana. Olisi viimein aika rikkoa tämäkin lasikatto, sanoo Varsinais-Suomen Keskustanuorten johtokunnan jäsen Anna Sirkiä.

Keskustan Varsinais-Suomen piiri valitsee uuden puheenjohtajan syyskokouksessaan Taivassalossa lauantaina 17.11.2018.


Palaa otsikoihin