Juuri-lehden päätoimittajaksi Linda Lähdeniemi

Uutiset tiistai 17.09.2019

Keskustanuorten liittohallitus on valinnut 13.9.2019 pitämässään kokouksessa Linda Lähdeniemen uudeksi Juuren päätoimittajaksi. Lähdeniemi opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa journalismia toista vuotta ja toimii samalla Varsinais-Suomen Keskustanuorten toiminnanjohtajana. Liittohallituksen vakuutti Lindan kokemus päätoimittajan tehtävistä, sekä näytöt projektijohtamisesta ja paineensietokyvystä. Lisäksi hän on toiminut jo aikaisemmin Juuren avustajatiimissä. 

”Olen erittäin iloinen, että saan lähteä kehittämään Juurta yhdessä toimittajien ja liiton kanssa. Saan kehittää myös omaa osaamista, mutta toisaalta tuoda omia näkökulmia ja oppimiani taitoja osaksi lehteä. Haluan kehittää Juurta vähitellen ottaen huomioon nykyajan trendit, mutta kuitenkin perinteitä kunnioittaen. Lisäksi toivon, että saamme kehitettyä nettisivuja sekä tuoda Juuri-lehti mahdollisesti osaksi sosiaalista mediaa”, kertoo Lähdeniemi.

”Lindasta välittynyt into ja motivaatio vakuuttivat liittohallituksen valinnasta. Kannustamme Lindaa rohkeasti viemään Juurta eteenpäin ja ottamaan kaiken irti arvostetusta lehdestämme”, toteaa pääsihteeri Inkeri Sundberg.

Lähdeniemi aloittaa tehtävässään heti. Seuraava Juuri julkaistaan joulukuun alussa.