Kaakon Keskustanuoret

Keskustanuorten Kaakon piiri ry:n, tuttavallisemmin myös Kaakon Kenujen, toiminta-alueena on koko Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnat. Me ollemme alueen vaikuttavin poliittinen nuorisojärjestö, ja toimimme monin tavoin muuttaaksemme maailmaa. 

Piirin toiminnan pohjana ovat arvot yhteisöllisyydestä, yhdenvertaisuudesta, kestävästä kehityksestä ja sivistyksestä. Me vaikutamme yhteiskuntaan politiikan keinoin näiden arvojen mukaisesti. Järjestömme tarjoaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille nuorille erilaisia tapoja osallistua ja vaikuttaa omaan elinympäristöön, toimia lähiluonnon tasapainon parantamiseksi, edistää laajasti suvaitsevaisuutta ja sivistää itseään. 

Tavoitteenamme on saada nuorten ääni kuuluviin erityisesti paikallispoliittisessa päätöksenteossa sekä kannustaa ja kouluttaa nuoria aktiiviseen kansalaisuuteen ja vaikuttamiseen. Paikallisen vaikuttamisen lisäksi Kaakon Keskustanuorissa on mahdollisuus vaikuttaa myös valtakunnallisesti ja Suomen Keskustanuorissa kansainvälisestikin. 

Emme kuitenkaan vaikutustyön touhussa unohda uusia tuttavuuksia, letkeää yhdessäoloa ja rennon rempseää maailman parantamista! Kaiken kaikkiaan olemme kirjava sakki nuoria eri elämäntilanteista ja aloilta: joukkoomme mahtuu niin lukiolaisia, luomuviljelijöitä kuin lakimiehiäkin.

Toimintamme on avointa kaikille 15-30-vuotiaille. Kauttamme pääset vaikuttamaan, verkostoitumaan, mukaan tapahtumiin ja saat roppa kaupalla oppia politiikan syövereistä. Tule sinäkin mukaan aktiiviseen joukkoomme tekemään hauskaa vaikutustyötä!

Kaakon Keskustanuoret toimivat aktiivisesti eri sosiaalisen median kanavissa. Voit seurata tiedotustamme ja ilmoitteluamme FB:ssä, Twitterissä ja Instassa tai tutustua avoimeen Google-kalenteriimme.

Uutiset

Tapahtumat

Yhteystiedot

Kaakon Keskustanuoret
Kauppakeskus Hansa, 2. krs 
Keskikatu 4 
45100 Kouvola 

Toiminnanjohtaja
Emilia Päivänsäde 
p. 050 439 6822
s. kaakko@keskustanuoret.fi

Puheenjohtaja
Juho Heikka 
p. 050 567 6602
s. sh.juho.heikka@gmail.com