Pirkanmaan Keskustanuorten syyskokoustiedote

Pirkanmaa 22.11.2020

Pirkanmaan Keskustanuoret järjestivät syyskokouksen 19.11. etäyhteyksien avulla. Kokouksessa tehtiin henkilövalintoja sekä linjattiin seuraavan vuoden toiminnasta. Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Joni Takku Pirkkalasta ja varapuheenjohtajaksi Miina-Maija Simonen Ruovedeltä. Johtokunnan jäseniksi valittiin Lauri Heikkilä Pälkäneeltä, Tampereelta Antti Vartiainen, Aleksi Peltosaari ja Terhi Ala-Keturi sekä Punkalaitumelta Linda Lähdeniemi. Vuonna 2021 suurin ponnistus on kuntavaalit ja niiden onnistuminen koko Pirkanmaan …

Pirkanmaan keskustanuoret: Rikkuriksi haukkuminen ei ole 2020-lukua!

Pirkanmaa 15.04.2020

Pirkanmaan Keskustanuoret kokee työmarkkinatilanteen todella tukalaksi ja suomalaista sopimisen kulttuuria halventavaksi. Työmarkkinoilla bensaa on roiskittu ympäri pirttiä ja nyt odotellaan vain kipinää, joka sytyttää kaiken tuleen. Etenkin ammattiyhdistysliikkeet ovat omalla toiminnallaan pahentaneet asioita.

Mari Sillanpäästä Pirkanmaan Keskustanuorten uusi puheenjohtaja!

Pirkanmaa 14.10.2019

Kokous valitsi Pirkanmaan Keskustanuorten piirin puheenjohtajaksi vuodelle 2020 kauppatieteiden opiskelijan Mari Sillanpään (22) Tampereelta. Sillanpää lähti mukaan Keskustanuorten toimintaan noin vuosi sitten ja on ollut kuluvana vuonna esimerkiksi Keskustanuorten Tampereen osaston hallituksessa. Väistyvä puheenjohtaja Joonas Soukkio ei hakenut jatkokautta.