Uutiset

Kansanvallan luja puolustaja

Kuuden vuoden välein Suomessa järjestetään presidentinvaalit. Silloin valitsemme kasvot Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikalle sekä arvojohtajan Suomelle. Maamme on demokratia, eli jokaisella täysi-ikäisellä on mahdollisuus vaikuttaa - myös näissä vaaleissa.

Lue lisää


Hae Keskustanuorten talous- ja hallintosuunnittelijaksi

Talous- ja hallintosuunnittelijana vastaat Keskustanuorten taloushallinnon suunnittelu- ja raportointitehtävistä, kirjanpidosta, palkkahallinnon rutiineista, työntekijöiden työajan raportoinnista esimiehelle sekä yleisistä avustavista hallinto- ja toimistotehtävistä. Omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella pyrimme räätälöimään työnkuvaasi myös projektijohtamista erinäisissä Keskustanuorten sisäisissä ohjelmatöissä.

Lue lisää


Inkeri Sundberg Keskustanuorten pääsihteeriksi

Keskustanuorten liittohallitus valitsi keskiviikkoiltana pitämässään kokouksessa liiton uudeksi pääsihteeriksi tradenomi Inkeri Sundbergin. Sundberg siirtyy tehtävään Keskustanuorten talous- ja hallintosuunnittelijan paikalta.

Lue lisääHae Keskustanuorten työryhmiin!

Haku on nyt auki neljään työryhmään vuodelle 2018! Työryhmätyöskentelyssä pääset keskittymään tiettyyn asiakokonaisuuteen samanhenkisellä porukalla. Työryhmätyöskentely ei välttämättä edellytä lainkaan aikaisempaa kokemusta – työryhmässä opitaan, tutustutaan ja vaikutetaan. Tutustu tästä vaihtoehtoihin:

Lue lisää


Keskustanuoret etsii pääsihteeriä

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnan politiikkaan sekä haastavan ja erittäin monipuolisen työn Suomen suurimman poliittisen nuorisojärjestön johdossa. Olet osa Keskustanuorten välittävää yhteisöä

Lue lisää


Antti Grönlund Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi

Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi on valittu turkulainen Antti Grönlund, 23.

Lue lisää


Tettiläisenä Keskustanuorissa

Tuusulalainen Iida tutustui viikon ajan Keskustanuorten toimintaan.

Lue lisää


Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto: “Höpö höpö, Mauri Pekkarinen ja Sirkka-Liisa Anttila!”

Nuorkeskusta on tuohtunut konkarikansanedustajien Mauri Pekkarisen ja Sirkka-Liisa Anttilan kommenteista koskien koulutuspolitiikan sukupuolisensitiivisyyttä.

Lue lisää


Puhdas ruoka on myös valinta

Elämä on täynnä valintoja ja olen valintani tehnyt. Minusta minun tai kenenkään kotimaista ruokaa syövän ei pitäisi joutua selittämään turvallisen ruoan syömistä kenellekään, kirjoittaa Reetta Paukkunen blogissaan.

Lue lisää


Seuraavat