Vahva muutosvoima ja inspiroiva yhteisö vaikuttajana kasvamiseen. Yhteisöllisyyden, yhdenvertaisuuden, kestävän kehityksen ja sivistyksen puolesta.

Ole oma itsesi

Suomen Keskustanuoret ry on vuonna 1945 perustettu poliittinen nuorisojärjestö. Olemme Suomen Keskustan nuorisojärjestö. Vaikutamme keskustan poliittiseen linjaan järjestömme arvojen ja linjausten pohjalta.

Jokainen arvomme läheiseksi kokeva 15-29-vuotias on tervetullut toimintaamme ja otamme uudet toimijat avoimesti vastaan. Jäseneksi voit liittyä sinä päivänä kun täytät 15 ja jäsenyys päättyy sen vuoden lopussa, jolloin täytät 30. Keskustanuorista löydät kannustavan yhteisön ja uusia ystäviä. Meille jokainen kelpaa omana aitona itsenään.

Keskustanuoret_2

Keskustanuoret kasvattaa nuoria vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan arvojensa pohjalta. Haluamme olla jäsenillemme inspiroiva yhteisö ihmisenä ja vaikuttajana kasvamiseen. Toiminnassamme kasvaa tulevaisuuden Suomen ja maailman rakentajia. Järjestämme valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia, joissa pääset kehittämään itseäsi ja oppimaan uutta.

Keskustanuorista löydät väylän vaikuttaa. Tarjoamme toimintamme kautta konkreettisia vaikuttamiskokemuksia kuntatasolta kansainvälisille kentille asti. Tarjoamme nuorille vastuuta ja mahdollisuuden toteuttaa omia ideoitaan. Rohkaisemme nuoria aktiiviseen kansalaisuuteen.

Keskustanuoret liittona muodostuu 16 piirijärjestöstä sekä niihin kuuluvista lukuisista osastoista. Kotikuntasi tai piirijärjestösi paikalliset Keskustanuoret ovat toimintamme kivijalka. Niiden järjestämissä tilaisuuksissa pääset kohtaamaan muita nuoria vaikuttajia ja vaikuttamaan itse.

Olemme keskeisellä paikalla rakentamassa Suomen tulevaisuutta osana maailmaa kestävän kehityksen ja ylisukupolvisuuden ajatusten pohjalta. Puolustamme yhteiskunnan eheyttä ja pidämme huolta heikoimmista. Huolehdimme jokaisen ihmisen mahdollisuudesta kouluttautua ja kehittää itseään. Teemme vahvaa periaatepolitiikkaa aatteellisen perustamme tuntien.