Tapahtumat

Avoin piirihallituksen kokous

Kaakko 29.06.2021

Tervetuloa vaikuttamaan Kaakon Keskustanuorten syksyn toimintaan! Käymme kokouksessa läpi tulevaa syksyä, sekä kuluneita kuntavaaleja hyvän ruuan ja seuran lomassa. Tapaamme Keskustan Lappeenrannan piiritoimistolla (Valtakatu 54, Lappeenranta), mutta tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen myös etäyhteyksillä. Kokouskutsun saat osoitteesta kaakko@keskustanuoret.fi. Tule mukaan tekemään toiminnastamme Sinun näköistä!

Tapahtumat

Visat Kaakkoon Vol 3 – TALOUSVISA

Visat Kaakkoon tapahtuma on täällä taas! Tule päästämään vaalihöyryjä samalla, kun kilpailet kolmen kuukauden kauppalehden lukuoikeudesta tähän mennessä haastavimpien kysymysten lomassa! Tapahtuman järjestävät Etelä-Savon ja Kaakon Keskustanuorten piirit yhdessä Keskustanuorten liiton työ- ja elinkeinoministeriön kanssa.

Tapahtumat

Visat Kaakkoon – Suuri yhteiskuntavisa VOL 2

Kaakko 16.02.2021

Tapahtuma on jatkoa Kaakon Kenut tutuksi – tapahtumassa aloitettuun perinteiseen yhteiskuntavisaan, jossa palkinnot saavat pääsi pyörälle ja kysymysten haasteellisuus hymyn huulille ja hikipisaran ohimolle! Olitpa sitten jäsenyyttä harkitseva, uusi toimija tai sitten vanha konkari, olet tervetullut mukaan haastamaan itsesi (ja istuvat mestarit) sekä tutustumaan lisää Kaakon toimijoihin! 

Tapahtumat

Kaakon Kenut tutuksi

Kaakko 29.01.2021

Tervetuloa tutustumaan Kaakon Keskustanuorten toimintaan ja toimijoihin, keskustelemaan ajankohtaisista asioista sekä osallistumaan tiukkaan yhteiskuntavisaan, jossa voittajalle on luvassa huikea palkinto! Tapahtuma on avoin kaikille yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille, olit sitten Keskustan jäsen tai et, joten itsesi mukaan perjantaina 29.1. klo 16.30! Voit myös ilmottautua mukaan sähköpostitse: kaakko@keskustanuoret.fi, jolloin toimitamme sinulle kutsulinkin sähköpostiisi.

Uudenmaan ja Kaakon Keskustanuoret tukevat Joel Taskilaa Keskustanuorten liittohallitukseen

Keskustanuorten Uudenmaan ja Kaakon piiri kannattavat  Joel Taskilaa Keskustanuorten liittohallitukseen. Taskila opiskelee Lappeenrannassa kansainvälisen markkinoinnin maisteritutkinnossa sekä toimii yrittäjänä opintojen ohella. Taskila lähteekin liittohallitukseen pitämään ääntä suomalaisen yrittäjyyden ja monipaikkaisuuden puolesta. “Yritteliäisyys on minulle tärkeä arvo. Näen, että yrittäjyys on yksi oleellinen tapa, jolla yhteiskuntaa viedään eteenpäin. Tästä syystä erityisesti nuoria pitäisi rohkaista yrittämään entistä …

Maria Pulkka

Pohjois-Savon ja Kaakon keskustanuoret: Maria Pulkka kv-sihteeriksi

Pohjois-Savon sekä Kaakon keskustanuoret kannattavat Maria Pulkkaa kv-sihteeriksi. Maria Pulkka on 21-vuotias kauppatieteiden opiskelija Kuopiosta ja hänellä on vuosien varrella kertynyt monipuolista kv-poliittista osaamista. Maria on tällä hetkellä NCF:n ensimmäinen varapuheenjohtaja sekä hänellä on kokemusta parin vuoden ajalta kansainvälisessä jaostossa. Maria toimii myös Pohjois-Savon keskustanuorten toiminnanjohtajana. Marian on kiinnostunut etenkin Pohjoismaisesta yhteistyötä sekä Aasian politiikasta. …