Hieno etäliittokokous takana

Keski-Suomi 28.10.2020

Kiitos kansanedustaja Joonas Könttä, kun kävit meitä moikkaamassa.Onnea Samuel Demarco liittohallituksen varajäsenyydestä Pitkästä aikaa Kekkosen Haarikassa tuli hopeasija.Etukenussa yhdessä kohti uutta huomista. – tule mukaan!

Keski-Suomen Keskustanuoret: Samuel Demarco liittohallitukseen

Keski-Suomi 28.09.2020

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Samuel Demarcoa Keskustanuorten liittohallitukseen. Samuel on 18-vuotias kinnulalainen lukio-opiskelija. Hän toimii Keski-Suomen Keskustanuorten johtokunnassa ja on ollut aktiivinen toimija mm. Suomen Lukiolaisten Liitossa ja Keski-Suomen nuorisovaltuustossa.

Keski-Suomen Keskustanuoret: Terhi Ala-Keturi Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

Keski-Suomi 12.09.2019

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi psykologi Terhi Ala-Keturia. Terhi on Keskustanuorten Keski-Suomen piirin puheenjohtaja. Hän on tullut Keskustanuorten toimintaan mukaan vuonna 2013. Piirin aktiivina ja johtokunnan jäsenenä Terhi on vaikuttanut siitä lähtien. Hän on tuttu näky liiton valtakunnallisissa tapahtumissa ja innokas työryhmiin osallistuja. Keskustanuorten rinnalla Terhi on toiminut myös Keskustaopiskelijoiden eri tasoilla.