Keski-Suomen Keskustanuoret: Oscar Lang liittohallitukseen!

Keski-Suomi 29.09.2021

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Oscar Langia Keskustanuorten liittohallitukseen. 25-vuotias, energia- ja ympäristötekniikan opinnoista insinööriksi valmistuva Oscar on toiminut Keskustanuorissa vuodesta 2015 alkaen ja toiminut aiemmin mm. Keski-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana. Arkinen järjestötyö on tullut tutuksi myös Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden ja opiskelijapolitiikan saralla.   ”Olen oppinut tuntemaan Oscarin asioihin perehtyvänä ja toisia kuuntelevana ihmisenä. Keskustanuoret saisi Oscarista eteenpäin katsovan, ahkeran …

Tapahtumat

Keskustanuoret 75+1

Keskustanuoret järjestävät koronatilanteen niin salliessa vuonna 2020 väliin jääneet 75-vuotisjuhlansa. Vuosijuhlan tapahtumapaikka on juhlava Sokos Hotel Presidentti aivan Helsingin sydämessä Kampissa, eduskuntatalon ja Keskustan puoluetoimiston läheisyydessä. Vuosijuhlaa edeltää juhlaseminaari. Tarkempi ohjelma sekä ilmoittautuminen avataan myöhemmin. ILMOITTAUDU MUKAAN KESKUSTANUORTEN VUOSIJUHLAPÄIVÄN TAPAHTUMIIN 18.11 MENNESSÄ https://link.webropolsurveys.com/S/3F241055E8632053 Tervetuloa kanssamme juhlimaan Suomen Keskustanuorten 75+1 vuotista taivalta! Juhlapäivä alkaa Keskustanuoret eilen, …

Hieno etäliittokokous takana

Keski-Suomi 29.09.2021

Kiitos kansanedustaja Joonas Könttä, kun kävit meitä moikkaamassa.Onnea Samuel Demarco liittohallituksen varajäsenyydestä Pitkästä aikaa Kekkosen Haarikassa tuli hopeasija.Etukenussa yhdessä kohti uutta huomista. – tule mukaan!

Keski-Suomen Keskustanuoret: Samuel Demarco liittohallitukseen

Keski-Suomi 29.09.2021

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Samuel Demarcoa Keskustanuorten liittohallitukseen. Samuel on 18-vuotias kinnulalainen lukio-opiskelija. Hän toimii Keski-Suomen Keskustanuorten johtokunnassa ja on ollut aktiivinen toimija mm. Suomen Lukiolaisten Liitossa ja Keski-Suomen nuorisovaltuustossa.

Keski-Suomen Keskustanuoret: Terhi Ala-Keturi Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

Keski-Suomi 29.09.2021

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi psykologi Terhi Ala-Keturia. Terhi on Keskustanuorten Keski-Suomen piirin puheenjohtaja. Hän on tullut Keskustanuorten toimintaan mukaan vuonna 2013. Piirin aktiivina ja johtokunnan jäsenenä Terhi on vaikuttanut siitä lähtien. Hän on tuttu näky liiton valtakunnallisissa tapahtumissa ja innokas työryhmiin osallistuja. Keskustanuorten rinnalla Terhi on toiminut myös Keskustaopiskelijoiden eri tasoilla.