Hae toiminnanjohtajaksi Lappiin!

Lappi 10.11.2020

Yli kuusi vuotta piiriämme palvelleen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tunnetko poltetta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen? Haluatko olla demokratian soturi? Oletko näppärä somen kanssa? Kiinnostaako saada uusia ystäviä?  Haemme Keskustanuorten Lapin piirille itseohjautuvaa, vastuullista ja innokasta työntekijää. Työaikasi on sovittavissa 10–15 viikkotyötunnin välille riippuen tehtävistä, jotka otat vastuullesi. Työtä voit tehdä joustavasti esimerkiksi …

Lapin Keskustanuoret: Katri Kulmuni jatkoon

Lappi 10.11.2020

Lapin Keskustanuoret kannattaa Katri Kulmunia jatkoon Keskustan puheenjohtajana Oulussa 4.–6.9. pidettävässä puoluekokouksessa. Kulmuni on suoriutunut piirin mielestä puheenjohtajana hyvin ja ansaitsee jatkon tehtävässään.

Lapin Keskustanuoret: Suomen siirryttävä Ruotsin aikavyöhykkeelle

Lappi 10.11.2020

Lapin Keskustanuoret esittää, että kellojen siirtelystä luovuttaessa Suomi valitsee saman kellonajan Ruotsin kanssa. Mikäli kellojen siirtelystä luopuminen siirtyy EU-prosessien pitkittymisen vuoksi myöhemmäksi, tulisi Suomen silti harkita, voisiko se liittyä Ruotsin ja koko Keski-Euroopan kanssa samalle aikavyöhykkeelle annetussa aikataulussa.

Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Kaksoisraide Ylivieskasta Tornioon

Lappi 10.11.2020

Lapin Keskustanuoret ja Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittävät kaksoisraiteen rakentamista Ylivieskasta Tornioon helpottamaan kaikkien suomalaisten liikkumista. Kaksoisraiteen rakentamista puoltavat myös Pohjois-Suomen parempi saavutettavuus, nopeammat junayhteydet, suuret teollisuushankkeet, junamatkailun suosio ja raideliikenteen ympäristöystävällisyys.

Lapin Keskustanuoret: Ari Veikko Puska Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

Lappi 10.11.2020

Savukoskelaisella Arkolla on kokemusta ja näkemystä politiikasta, järjestötoiminnasta ja kampanjoinnista aina kunnalliselta tasolta valtakunnalliselle. Kuluneen vuoden ajan hän on kerryttänyt kokemusta Keskustanuorten liittohallituksen jäsenenä, ja on nyt valmis hyppäämään suurempiin saappaisiin antaakseen yhä suuremman panoksen järjestön hyväksi liiton varapuheenjohtajana.