Tapahtumat

Elokoulu

Keskustanuoret Satakunta 03.09 - 05.09.2021

Keskustanuorten Elokoulu järjestetään 3.-5. syyskuuta Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksella Kokemäellä Satakunnassa. Miten valmistautua maakuntavaaleihin? Miten valmistaudutaan liittokokoukseen? Tule tutustumaan uusiin nuorkeskustalaisiin sekä näe jo tuttuja ystäviä teamsista ja aikaa ennen rajoituksia! Kekkosen haarikka ja itä-länsi-pesäpallo-ottelu! Tule ottamaan selvää perinteikkääseen Elokouluun! Viikonlopun tarkka ohjelma julkistetaan pian Ohjelma alkaa perjantaina 3.9. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 5.9. noin klo 13 jälkeen. Tapahtumapaikka …

Satakunnan Keskustanuoret: Juho Paavola Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

Satakunta 24.09.2019

Satakunnan Keskustanuoret esittää Juho Paavolaa Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi. Kokemäeltä syntyisin oleva Juho Paavola on 26-vuotias kansainvälisen kaupan tradenomiopiskelija Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja omaa laaja-alaisen kokemuksen nuorkeskustan toiminnasta. Hän on toiminut Satakunnan Keskustanuorten johtokunnassa eri tehtävissä vuodesta 2012 lähtien sekä työskennellyt piirin toiminnanjohtajana helmikuusta 2018 toukokuuhun 2019, sisältäen myös lyhyen sijaisuuden Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan piireissä.

valtuuskunta

Satakunnan Keskustanuoret: Joonas Immonen liittohallitukseen

Satakunta 06.09.2019

Satakunnan Keskustanuoret esittää Joonas Immosta liittohallitukseen syksyn liittokokouksessa. Huittislainen Joonas Immonen on 19-vuotias lukiolainen, Huittisten kaupunginhallituksen jäsen, sivistyslautakunnan jäsen ja kirkkovaltuutettu. Immonen on myös Satakunnan Keskustanuorten johtokunnan jäsen, sekä Huittisten Keskustan johtokunnan jäsen.