Kansainvälisellä tasolla Keskustanuoret vaikuttaa Pohjoismaissa, Euroopassa ja koko maailmassa erilaisten kansainvälisten kattojärjestömme kautta. Keskustanuoret on mukana Euroopan Liberaalinuorissa (LYMEC) ja Maailman Liberaalinuorissa (IFLRY) sekä Pohjoismaiden Keskustanuorissa (NCF). Tämän lisäksi osallistumme monenlaiseen kansainväliseen yhteistyöhön kotimaan tasolla. Otamme kantaa ja vaikutamme erilaisiin globaaleihin kysymyksiin kuten ilmastonmuutos, kehitysyhteistyö, kauppa ja turvallisuus.

Keskustanuorten kansainvälistä toimintaa organisoi kansainvälisten asioiden jaosto (kv-jaosto), joka on muodostettu yhdessä Keskustaopiskelijoiden kanssa. Kv-jaostoa johtavat liiton kaksi kansainvälisten asioiden sihteeriä, jotka valitaan liittokokouksessa vuorovuosittain kahden vuoden kaudelle. Ryhmä on toimijamme ja vaikuttajamme kansainvälisissä yhteyksissä ja toiminnassa.

Lisäksi kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneet voivat osallistua toimintaan kaikille avoimen kv-verkoston kautta. Verkostoon pääsevät mukaan kaikki kiinnostuneet nuorkeskustalaiset ottamalla yhteyttä poliittiiseen sihteeriin.

Keskustanuoret lähettävät edustajiaan kattojärjestöjensä tapaamisiin ja kokouksiin ympäri vuoden, älä epäröi hakea! Seuraa ilmoittelua verkkosivuilla ja Keskustanuorten Facebook-sivuilla.

Ota yhteyttä

Miika Jauhiainen

Kv-sihteeri 2021-2023
miika.jauhiainen(a)keskusta.fi
+358 40 151 3957

Maria Pulkka

Maria Pulkka

Kv-sihteeri 2020-2022
mariapulkka(a)hotmail.com
+358 45 112 6857

Tapahtumat