Tapahtumat

Pikkujoulut

Laita kalenteriin! Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten pikkujoulut järjestetään lauantaina 3.12.2022. Lisätietoja pikkujouluista lähempänä ajankohtaa!

Tapahtumat

Liittarietkot

Laita kalenteriin! Liittari lähestyy ja on etkojen aika. Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten liittarietkot järjestetään lauantaina 15.10. klo 15.00 alkaen. Paikka ja lisätietoja ilmoitetaan myöhemmin. Tervetuloa!

Tapahtumat

Syyskokous

Laita kalenteriin! Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten syyskokous järjestetään lauantaina 15.10.2022 klo 13.00 alkaen.Kokouksessa valitaan piirin uusi johtokunta vuodelle 2023 ja käsitellään sääntömääräiset asiat. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtumat

Aloiteilta + toimintasuunnitelma-paja

Liittokokous 2022 lähestyy ja on aika tehdä aloitteita. Tehdään aloitteita ti 13.9. klo 17.00 Piiritoimistolla (Keskuskatu 11). Tervetuloa mukaan! Suunnittelemme aloiteillan yhteydessä myös vuoden 2023 toimintaa.

Keskustanuorten Kurikan osasto esittää Mikko Tukevaa eduskuntavaaliehdokkaaksi, esitys saa tuen myös Keskustanuorten Etelä-Pohjanmaan piiriltä.

Keskustanuorten Kurikan osasto on maanantaina 9.5. pitämässään yleiskokouksessa päättänyt esittää Kurikan Jalasjärveltä kotoisin olevaa 21-vuotiasta Mikko Tukevaa eduskuntavaaliehdokkaaksi. Mikko Tukeva toimii tällä hetkellä Kurikan Keskustanuorten puheenjohtajana sekä Keskustanuorten Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajana. Lähden ehdokaskisaan innostuneena ja uudesta haasteesta kiinnostuneena. Vaikuttamisen halu on heräillyt jo 15-vuotiaana ja nyt päästään oikein isoihin vaaleihin kisaamaan ehdokaspaikasta. Tukeva kertoo. Tukeva …

Tapahtumat

PERUTTU:Palloillaan rannalla

Valitettavasti joudumme perumaan tilaisuuden. Pelataan rantalentistä 18.6. klo 14.00 Kalajärven matkailukeskuksella, Peräseinäjoella.Kalajärvellä on mahdollisuus myös uida järvessä ja ruokailla.HUOM! Kelivaraus, jos tulee kaatamalla vettä, siirretään toiseen ajankohtaan

Tapahtumat

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten vuosikokous

Keskustanuorten Etelä-Pohjanmaan piirin vuosikokous järjestetään 24.4.2022 klo 12.00 alkaen piiritoimistolla, Seinäjoella (Keskuskatu 11). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valitaan puoluekokousedustajat. Tervetuloa!

Nuorten ääntä on kuunneltava hyvinvointialueilla

Ikäihmisten palvelut ovat tällä hetkellä yksi suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelujen kulueristä ja sen mukaan aluevaaleissa pitkälti äänestettiinkin. Aluevaltuustoihin valittujen keski-ikä oli 51,1 vuotta (Tilastokeskus). Alle 30-vuotiaita valittiin 66 (4,8 %) ja 60 vuotta täyttäneitä 416 (30,2 %). Keskustan ehdokkaista vain kahdeksan nuorta alle 30-vuotiasta valittiin aluevaltuustoihin eri puolilla Suomea. Valitut nuoret tekivät erinomaista työtä, josta …

Susanna Laitila

Susanna Laitila jatkaa Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten johdossa

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret pitivät syyskokouksensa 9.10.2021 Alavudella. Syyskokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2022. Keskustanuorten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana jatkaa Susanna Laitila Alavudelta. Varapuheenjohtajaksi valittiin kurikkalainen Mikko Tukeva. Vuoden 2022 johtokuntaan valittiin jatkamaan ähtäriläinen Juho Kujansuu, alavutelainen Hanna Laitila ja seinäjokiset Pilvi Mantere ja Justiina Kaleva sekä uutena Tuomo Autio Kauhavalta ja Mikko Korpela Kauhajoelta. Varajäseneksi johtokuntaan valittiin Konsta …