Varsinais-Suomen Keskustanuoret

Yhteisöllisyyden, yhdenvertaisuuden, kestävän kehityksen ja sivistyksen puolesta jo vuodesta 1945.

Varsinais-Suomen Keskustanuoret ovat kasvattava, sivistävä ja mukavan yhdessäolon takaava nuorisoyhteisö, joka omaa pitkän menestyksekkäät perinteet sekä valoisan tulevaisuuden. Olemme tekemässä rohkeita ja ennakkoluulottomia avauksia uusalkiolaisessa hengessä kestävän talouden, inhimillisyyden ja sivistyksen ollessa kaiken lähtökohta.

Me tarjoamme jäsenillemme koulutuksia, keskustelu- ja kulttuuritilaisuuksia sekä kanavia vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon aina paikalliselta kansainväliselle tasolle asti.

Varsinais-Suomea on vuosisatoja sitten kuvattu maan vilja-aitaksi ja elinvoimaiseksi rannikkoseuduksi. Varsinais-Suomessa on historian saatossa Suomen synnyinmuistot sekä työn ja tiedon puistot. Keskuskaupunki Turku tunnettiin ennen muinoin maan porttina ulkomaille ja maan pääkaupunkina.

Nykyään Varsinais-Suomea luonnehditaan korkean osaamisen teknologiakeskittymäksi, missä maaseudun elinvoimaiset kunnat, urbaani kaupunkiympäristö ja merellinen saaristo sulautuvat yhteen.

Lähde rohkeasti mukaan vaikuttamaan, oppimaan sekä nauttimaan uusien ystävien kanssa yhdessäolosta – tervetuloa mukaan toimintaamme!

Uutiset

Tapahtumat

Yhteystiedot

Keskustanuorten Varsinais-Suomen piiri ry
Linnankatu 21 B 35
20100 Turku

Toiminnanjohtaja
Arttu Laaksonen
p. 044 098 2702
varsinais-suomi@keskustanuoret.fi 

Puheenjohtaja
Ilmari Vuorela  
p. 044 317 6304
ilmari.vuorela(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja
Sini Tamminen
sini.tamminen(at)gmail.com

Hallituksen jäsenet
Michelle Cederqvist, Maija Kymäläinen, Anniina Lehmus, Santeri Pessi, Vilhelmiina Saharinen, Lauri Salo ja Fanny Storgårds

Hallituksen varajäsenet
Teemu Linjama, Jussi Pettinen ja Mikko Vuolle