Helsingin uutiset


Valko-Venäjän väkivaltainen hirmuhallinto pysäytettävä!

Helsinki 18.08.2020

Valko-Venäjän diktaattori Aljaksandr Lukašenka on tänä kesänä paljastanut todelliset kasvonsa: julman, vallanhimoisen tyrannin kasvot. Tyrannin, jolla ei ole sijaa Valko-Venäjällä, jonka kansa on viimeaikaisten kriisien keskellä pitänyt yhtä kaikesta hallinnon heihin kohdistamasta väkivallasta ja raakuudesta huolimatta.

helsingin keskustanuorten puheenjohtajisto

Helsingin Keskustanuorten uusi puheenjohtajisto on valittu

Helsinki 18.08.2020

Keskustanuorten Helsingin piiri ry on valinnut uuden puheenjohtajan Jade Myllykankaan sekä varapuheenjohtajan Miika Remeksen loppuvuodelle 2020. Uuden puheenjohtajiston valinta tuli ajankohtaiseksi, kun piirin aikaisempi puheenjohtaja August Halonen päätti luopua tehtävästään ajankäytöllisistä syistä, ja keskittyä Keskustanuorten kv-sihteerin tehtäviin sekä opintoihinsa ulkomailla. Halonen jatkaa kuitenkin piirin johtokunnan jäsenenä.

Helsingin Keskustanuoret: Pidetään patsaat paraatipaikalla

Helsinki 18.08.2020

Vasemmistonuoret ovat leimanneet Mannerheimin patsaan katukuvaa rumentavaksi “sotaa ja sortoa ihannoivaksi muistomerkiksi”. Helsingin Keskustanuorten mielestä kuvaus sotaa ja sortoa ihannoivasta patsaasta on virheellinen. Patsas muistuttaa sodasta ja sorrosta, mutta ei ihannoi niitä. Patsas on muistuttamassa ensisijaisesti itsenäisestä Suomesta ja kaikista historiallisista asioista, niin hyvistä kuin huonoista, jotka ovat johtaneet suomalaiset sorrosta kansalliseen itsenäisyyteen.

yhdenvertaisuus

Helsingin Keskustanuoret: Päättäväisyyttä Oodin ja Helsingin huumeongelman ratkaisemiseksi!

Helsinki 18.08.2020

Uusi ja komea kirjastomme Oodi on hiljattain päässyt otsikoihin johtuen Oodia koskevista päihde- ja huumeongelmista. Oodin wc-tiloja on käytetty huumeiden piikittämiseen. Tämä on osa laajempaa huumeidenkäyttöongelmaa Helsingissä. Kirjastojen ja muiden yleisten tilojen on oltava turvallisia paikkoja, joissa ei tapahdu päihteiden käyttöä tai huumeiden piikitystä. Samalla Helsingin Keskustanuoret tunnistavat, että päihteiden ja huumeidenkäyttäjille on saatava enemmän …

Helsingin Keskustanuoret: Helsingin poliittisia nuorisojärjestöjä ei pidä pakottaa yhteistyöhön ps-nuorten kanssa

Helsinki 18.08.2020

Helsingin kaupungin on pidättäydyttävä kutsumasta Ps-nuoria poliittisten nuorisojärjestöjen paneeleihin ja muihin tapahtumiin. Näin on toimittava kunnes ps-nuoret ovat siivonneet rivinsä fasisteista. Kahdeksan poliittista nuorisojärjestöä on kieltäytynyt yhteistyöstä Ps-nuorten kanssa. Helsingin Keskustanuoret vaatii, että keskustan, kokoomuksen, kd:n, rkp:n, sdp:n, vasemmistoliiton, vihreiden ja sinisten nuorisojärjestöjä ei pakoteta Helsingissä yhteistyöhön Ps-nuorten kanssa. Helsingin kaupungin tulee huolehtia osaltaan siitä, …

Joonas Salmi Helsingin Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi

Helsinki 18.08.2020

Joonas Salmi on valittu Helsingin Keskustanuorten uudeksi toiminnanjohtajaksi, aikaisemman toiminnanjohtajan Miikkael Azaizen siirtyessä Suomen Keskustanuorten pääsihteeriksi. 31-vuotias Salmi siirtyy tuttuun tehtävään Uudenmaan Keskustanuorten toiminnanjohtajan paikalta, jossa hän on työskennellyt osa-aikaisesti vuodesta 2016 lähtien.