Keskustanuoret on vuonna 1945 perustettu poliittinen nuorisojärjestö, joka pohjaa politiikkansa vahvaan ihmisyysaatteeseen. Tästä juontuvat Keskustanuorten neljä arvoa: yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, kestävä kehitys ja sivistys.

Keskustanuoret on Suomen suurin, alueellisesti kattavin ja poliittisesti vaikuttavin poliittinen nuorisojärjestö. Keskustanuoret tarjoaa vaikuttamisen kanavan ja kaikenlaisille 15–30-vuotiaille nuorille merkityksellisen yhteisön. Suomen Keskustanuoret ry on Suomen Keskusta r.p:n jäsenjärjestö, ja Keskustanuorten jäsenet ovat myös puolueen jäseniä.

Ruotsiksi Keskustanuoret tunnetaan nimellä Centerungdomen ja englanniksi Finnish Centre Youth.

Kannanotot ja tiedotteet

Jos haluat tietoa Keskustanuorten politiikasta reaaliajassa, liity Keskustanuorten postituslistalle lähettämällä viestiä poliittiselle suunnittelijalle.

Kuvapankki

Kuvia saa käyttää journalistisessa käytössä ja Keskustanuorten omassa käytössä kunnioittaen hyviä julkaisutapoja. Kuvien käytön yhteydessä tulee mainita kuvaaja.

Lisää kuvia ja lisätietoa kuvista ja logoista saa poliittiselta suunnittelijalta.

Haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt voi lähettää ensisijaisesti puheenjohtajalle. Puheenjohtaja kertoo mielellään Keskustanuorten näkemyksistä ja kannoista, sekä kommentoi päivänpolitiikan polttavia kysymyksiä.

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja johtaa järjestön poliittista toimintaa, vastaa järjestön suuresta kuvasta ja edustaa Keskustanuoria ulos päin. Keskustanuorten puheenjohtajana kauden 2024–2025 ajan toimii Oulun Jäälistä kotoisin oleva hallintotieteiden ylioppilas Jere Tapio.

Puheenjohtaja vastaa yhteydenottoihin numerosta +358 40 760 9463 ja sähköpostiosoitteesta jere.tapio(a)keskustanuoret.fi

Pääsihteeri

Järjestöllistä toimintaa johtaa pääsihteeri. Järjestöllisissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttää puheenjohtajaan tai pääsihteeriin. Pääsihteerinä toimii Anna-Leena Veteläinen.

Pääsihteerin tavoittaa osoitteesta anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi tai numerosta +358 50 516 7046

Puheenjohtajan kuvat ladattavaksi

Kuvaaja: Niina-Maria Aikio

Logot