Keskustanuoret on vuonna 1945 perustettu poliittinen nuorisojärjestö, joka pohjaa politiikkansa vahvaan ihmisyysaatteeseen. Tästä juontuvat Keskustanuorten neljä arvoa: Yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, kestävä kehitys ja sivistys.

Keskustanuoret on Suomen suurin, alueellisesti kattavin ja poliittisesti vaikuttavin poliittinen nuorisojärjestö. Keskustanuoret tarjoaa vaikuttamisen kanavan ja kaikenlaisille 15–30-vuotiaille nuorille merkityksellisen yhteisön. Keskustanuoret ry. on Suomen Keskusta r.p.:n jäsenjärjestö, ja Keskustanuorten jäsenet ovat myös puolueen jäseniä.

Ruotsiksi Keskustanuoret tunnetaan nimellä Centerungdomen rf ja englanniksi Finnish Centre Youth

Kannanotot ja tiedotteet

Jos haluat tietoa Keskustanuorten politiikasta reaaliajassa, liity Keskustanuorten postituslistalle lähettämällä viestiä poliittiselle sihteerille Liina Tiusaselle osoitteeseen liina.tiusanen(a)keskustanuoret.fi

Kuvapankki

Kuvia saa käyttää journalistisessa käytössä ja Keskustanuorten omassa käytössä kunnioittaen hyviä julkaisutapoja. Kuvien käytön yhteydessä tulee mainita kuvaaja.

Lisää kuvia ja lisätietoa kuvista ja logoista saa poliittiselta sihteeriltä Valtteri Paakilta valtteri.paakki(a)keskustanuoret.fi

Haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt voi lähettää ensisijaisesti puheenjohtajalle. Puheenjohtaja kertoo mielellään Keskustanuorten näkemyksistä ja kannoista, sekä kommentoi päivänpolitiikan polttavia kysymyksiä.

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja johtaa järjestön poliittista toimintaa, vastaa järjestön suuresta kuvasta ja edustaa Keskustanuoria ulos päin. Keskustanuorten puheenjohtajana kauden 2019–2021 ajan toimii kempeleläinen hallintotieteiden ylioppilas Hanna Markkanen.

Puheenjohtaja vastaa yhteydenottoihin numerosta +358 50 384 6820 ja sähköpostiosoitteesta hanna.markkanen(a)keskustanuoret.fi

Hanna Markkanen

Pääsihteeri

Järjestöllistä toimintaa johtaa pääsihteeri. Järjestöllisissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttää puheenjohtajaan tai pääsihteeriin. Pääsihteerinä toimii kauppatieteiden maisteri Miikkael Azaize.

Pääsihteerin tavoittaa osoitteesta miikkael.azaize(a)keskustanuoret.fi tai numerosta +358 44 977 5230

miikkael

Puheenjohtajan kuvat ladattavaksi

Kuvaaja: Heidi Lahdelma

Varapuheenjohtajien ja liittohallituksen kuvat ladattavaksi

tulossa

Muu ladattava materiaali