Satakunnan Keskustanuoret

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta? Ovatko sivistys, yhdenvertaisuus, kestävä kehitys ja yhteisöllisyys Sinulle tärkeitä asioita? Tule mukaan Satakunnan Keskustanuorten toimintaan!

Satakunnan Keskustanuoret on aktiivisesti toimiva poliittinen nuorisojärjestö, jonka toiminta on avointa kaikille nuorille! Kaikki halukkaat, 15-30-vuotiaat, ovat siis tervetulleita mukaan!

Olemme monimuotoinen ja tiivis yhteisö, ja vietämme aikaa yhdessä muutenkin kuin vain kokousten yhteydessä. Käymme keilaamassa, melomassa ja mökkeilemässä, tai vaikka vain kahvilassa pelaamassa lautapelejä. Tutustumiskäynnit Satakuntalaisiin yrityksiin ja yhteisöihin ovat meille jokavuotista toimintaa, ja osallistumme maakunnan tapahtumiin, kuten esimerkiksi erilaisille messuille. Omien tapahtumiemme lisäksi osallistumme myös Keskustanuorten liiton järjestämiin valtakunnallisiin tapahtumiin.

Satakunnan Keskustanuoret tarjoaa Sinulle mahdollisuuden oppia vaikuttamaan ja keskustelemaan, tutustua muihin saman henkisiin nuoriin ympäri Suomen ja yhteisön, jonka kanssa kasvaa ja kehittyä. Ennen kaikkea tarjoamme loistavan pohjan kaikkiin tuleviin haasteisiisi! Keskustanuoret on Sinun mahdollisuutesi tehdä maailmasta hieman parempi paikka.

Uutiset

Tapahtumat

Yhteystiedot

Keskustanuorten Satakunnan piiri ry
Itäpuisto 9
28100 Pori

Toiminnanjohtaja
Jenni Vuorela
p. 0440 336 588
satakunta(a)keskustanuoret.fi
tai jenni.vuorela(a)keskustanuoret.fi

Puheenjohtaja
Juho Linna
p. 044 3094 283
juhmalinna(a)gmail.com

Varapuheenjohtaja
Joonas Immonen
p. 045 1457 600
joonas.immonen(a)huittinen.fi

Johtokunnan jäsenet
Vilho Hakala
Ville-Veikko Päivömaa
Aleksi Talvitie
Juhani Vähä-Savo

Johtokunnan varajäsenet
Josefiina Koivunen
Eveliina Korteniemi
Sonja Lautamatti
Juho Paavola