Satakunnan Keskustanuoret

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta? Ovatko sivistys, yhdenvertaisuus, kestävä kehitys ja yhteisöllisyys Sinulle tärkeitä asioita? Tule mukaan Satakunnan Keskustanuorten toimintaan!

Satakunnan Keskustanuoret on aktiivisesti toimiva poliittinen nuorisojärjestö, jonka toiminta on avointa kaikille nuorille! Kaikki halukkaat, 15-30-vuotiaat, ovat siis tervetulleita mukaan!

Olemme monimuotoinen ja tiivis yhteisö, ja vietämme aikaa yhdessä muutenkin kuin vain kokousten yhteydessä. Käymme keilaamassa, melomassa ja mökkeilemässä, tai vaikka vain kahvilassa pelaamassa lautapelejä. Tutustumiskäynnit Satakuntalaisiin yrityksiin ja yhteisöihin ovat meille jokavuotista toimintaa, ja osallistumme maakunnan tapahtumiin, kuten esimerkiksi erilaisille messuille. Omien tapahtumiemme lisäksi osallistumme myös Keskustanuorten liiton järjestämiin valtakunnallisiin tapahtumiin.

Satakunnan Keskustanuoret tarjoaa Sinulle mahdollisuuden oppia vaikuttamaan ja keskustelemaan, tutustua muihin saman henkisiin nuoriin ympäri Suomen ja yhteisön, jonka kanssa kasvaa ja kehittyä. Ennen kaikkea tarjoamme loistavan pohjan kaikkiin tuleviin haasteisiisi! Keskustanuoret on Sinun mahdollisuutesi tehdä maailmasta hieman parempi paikka.

Uutiset

Tapahtumat

Yhteystiedot

Keskustanuorten Satakunnan piiri ry
Uusi osoite 15.5.2024 alkaen
Rauhalammintie 1
29600, Noormarkku

(Vanha osoite Itäpuisto 9, 28100 Pori)

Hallintokoordinaattori
Marko Soini
p. 045 2050 677
satakunta(a)keskustanuoret.fi

Puheenjohtaja
Laura Töykkälä
p. 045 138 3339
laura.toykkala77(a)gmail.com


Varapuheenjohtaja
Jonna Viljanen
p. 040 663 3614
viljasen.jonna(a)gmail.com


Hallituksen muut varsinaiset jäsenet
Aino Kylälehtonen
Mirva Korvala
Vilho Hakala

Hallituksen muut varajäsenet
Jemina Liedes
Julia Pihlavisto-Hakala