Lauri Heikkilä Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi

Uutiset maanantai 23.12.2019

Keskustanuorten työvaliokunta valitsi 20.12.2019 pidetyssä kokouksessa liiton uudeksi poliittiseksi sihteeriksi filosofian maisteri Lauri Heikkilän, 28.

Aikaisemmin Heikkilä on toiminut mm. Suomenmaassa politiikan toimittajana sekä Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana. Hän on myös Keskustan puoluevaltuuston jäsen.

”Keskustanuoret on antanut ja opettanut minulle valtavan paljon koko nyt päättyvän vuosikymmenen ajan ja tuntuu mahtavalta, että pääsen antamaan kaikkea oppimaani Keskustanuorten käyttöön. Tuleva vuosikymmen ei tule olemaan keskustalaisittain helppo, mutta uskon, että määrätietoisella työllä nuorkeskustalainen viesti saa kyllä väkevää kaikupohjaa ja nuorisokannatuksemme pomppaa taas ykköspaikalle”, Heikkilä luottaa.

Pitkän linjan opiskelijavaikuttajana erityisesti sivistys- ja koulutuspolitiikka ovat Heikkilän sydäntä lähellä. Opiskelukaupungissaan Tampereella hän on toiminut Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten puheenjohtajana vuosina 2012–2014. Kokemusta löytyy myös Pirkanmaan Keskustanuorten johtokunnasta sekä Keskustan Demokratia- ja kansalaisyhteiskuntatyöryhmästä, jossa Heikkilän vastuulla oli sivistyspolitiikka ja demokratiakasvatus.

”Vuosikymmenen vaihtuessa Keskustanuoret uudistaa periaateohjelmansa ja valmistelee energiapoliittisen linjapaperin. Näihin jos mihin tarvitsemme Heikkilän osaamista. Toimittajana ja historian tuntijana hänellä on paljon annettavaa myös 75-vuotisjuhlavuotemme teemaan”, toteaa Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize.

Heikkilän on määrä aloittaa tehtävässään vuoden 2020 alusta.

Lisätietoja: