Hae Keskustanuorten työryhmiin

Uutiset keskiviikko 08.01.2020

Periaateohjelmatyöryhmä

Tulevana 75-juhlavuonna 2020 Keskustanuoret keskittyy aatteelliseen pohdintaan uudistamalla periaateohjelmansa 2020-luvulle. Nuorkeskustalaisen periaateohjelman päivittämistyö aloitetaan vahvasti kenttää osallistamalla ja jäsenistön ja ympäröivän yhteiskunnan ajatuksiin perehtymällä. Periaateohjelman päivitys hiotaan valmiiksi Tornion liittokokoukseen 2020 mennessä.

Energiapoliittinen työryhmä

Kiinnostaako sinua energiantuotantoon liittyvät kysymykset? Haluatko olla mukana valmistelemassa ja visioimassa Keskustanuorten uutta energiapoliittista linjapaperia? Energiapoliittinen linjapaperi vastaa siihen, miltä energiantuotanto näyttää nuorkeskustalaisten lasien läpi ja miten tulevaisuudessa tuotamme uusiutuvaa ja ympäristöystävällistä energiaa.

Kansainvälinen jaosto

Oletko kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä? Haluatko vaikuttaa kotimaan rajojen ulkopuolella? Hae mukaan kansanvälisten asioiden jaostoon! Jaosto toteuttaa ja suunnittelee kansainvälistä toimintaa ja pyrkii kehittämään toimintaa sekä vaikuttavuutta kansainvälisen toiminnan saralla. Jaosto työskentelee kansainvälisten yhteistyöjärjestöjen kanssa, tuo kansainvälistä näkökulmaa Keskustanuorten toimintaan, valmistelee liittojen mahdolliset aloitteet ja kannanotot kansainvälisille kokouksille sekä alan suomalaisiin yhteistyöjärjestöihin. Jaosto vastaa Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden ulkomaan edustuksista sekä kansainvälisistä vierailuista tapahtumissamme.

Vuosijuhlatyöryhmä

Keskustanuoret täyttää vuonna 2020 kunnialliset 75 vuotta. Vuoden kunniaksi järjestetään erilaisia juhlavuoteen liittyviä tapahtumia ja vuoden huipentaa joulukuussa kimalteleva vuosijuhla. Juhlien lisäksi järjestetään juhlavuoteen liittyen seminaari koskien järjestön historiaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä suunnittelemaan vuoden juhlallisuuksia! Pursuatko ideoita, oletko mestari järjestämään juhlia, haluatko kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä? Hae nyt mukaan!

Hakuohjeet

Vapaamuotoisesta hakemuksesta on käytävä ilmi kiinnostuneisuus ja mahdollinen kokemus työryhmän aiheeseen liittyen. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisuuksistasi osallistua työryhmän työskentelyyn.

Hakemukset on lähetettävä sähköpostitse torstaihin 23.1. mennessä. Otsikkokenttään teksti ”Hakemus, työryhmän nimi” esimerkiksi Hakemus, KV-jaosto.

Lisätietoa työryhmien työskentelystä antaa puheenjohtaja Hanna Markkanen: hanna.markkanen(a)keskustanuoret.fi tai puh. +358 50 384 6820.

Periaateohjelmatyöryhmän, energiapoliittisen työryhmän ja KV-jaoston hakemukset toimitetaan poliittiselle sihteerille Lauri Heikkilälle: lauri.heikkila(a)keskustanuoret.fi.

Vuosijuhlatyöryhmän hakemukset toimitetaan pääsihteerille Miikkael Azaizelle: miikkael.azaize(a)keskustanuoret.fi.

Keskustanuorten liittohallitus nimeää työryhmät. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnan tulokset.

Valitse itseäsi eniten kiinnostava työryhmä ja laita rohkeasti hakemusta tulemaan!