Keskustanuoret nimesi jäseniä kansainvälisten asioiden jaostoon – vaaliton vuosi tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan kehittämiseen

Uutiset tiistai 11.02.2020

Nuorkeskustan uusi kansainvälisten asioiden jaosto aloittelee vuoden 2020 toimintaansa. Liittohallitus nimesi jaoston järjestäytymiskokouksessaan tammikuun lopulla. Keskustanuorten kahdeksan jäsenen lisäksi jaostoon kuuluu kaksi liittokokouksessa valittua kansainvälisten asioiden sihteeriä sekä Keskustaopiskelijoiden edustus.

Jaostoon valittiin Lassi Oikkonen (Kaakon Keskustanuoret), Katriina Tikanmäki (Keski-Suomi), Kairit Tahvola (Kaakko), Maria Pulkka (Kaakko), Saara Jokela (Etelä-Pohjanmaa), Antti Vartiainen (Pirkanmaa), Ella Aitto-oja (Helsinki) sekä Laura Helminen (Kaakko).

Keskustanuorten kv-sihteereinä toimivat ensimmäistä vuottaan August Halonen (Helsinki) ja toista vuottaan Joonas Soukkio (Pirkanmaa).

”Odotan innolla tutustumista tämän vuoden jaostoon. Mukana on nuoria monipuolisilla taustoilla ja uskon sen rikastuttavan Keskustanuorten kv-toimintaa. Haluan, että kynnys tulla mukaan on uusille jaoston jäsenille mahdollisimman matala”, kv-sihteeri Halonen sanoo.

”Kv-jaostoon valitut henkilöt vaikuttavat todella innostuneilta toiminnasta ja on kiva saada homma kunnolla käyntiin. Tänä vuonna on vaaliton vuosi, joten pääsemme kehittämään toimintaa ja järjestöä oikein kunnolla!” kv-sihteeri Soukkio luottaa.

Kansainvälisten asioiden jaosto koordinoi Keskustanuorten kansainvälisen tason työtä ja valmistelee liiton kv-politiikkaa.

Lisätietoja:

Joonas Soukkio
Keskustanuorten kv-sihteeri 2019-2020
soukkio.joonas(a)gmail.com

August Halonen
Keskustanuorten kv-sihteeri 2020-2021
august.halonen(a)outlook.com