Verorahojen käyttö naisten halventamiseen tuomittavaa – persujenkin on kannettava vastuu!

Blogit keskiviikko 10.06.2020

Viime viikkoina otsikoihin nousi puolueemme puheenjohtaja esiintymiskoulutukseen käytettävien verorahojen takia. Nyt otsikoissa on perussuomalaiset, jotka ovat käyttäneet kansalaisten kovalla työllä ansaittuja verorahoja naisvihaa lietsovaan julkaisuun. Kyse on yli 100 000 eurosta, joka on aivan käsittämätön summa. 

Tässä heidän mielestään ”filosofisessa teoksessa” esimerkiksi luonnehditaan avioliitossa tapahtuvan raiskauksen tuomitsemisen olevan vastoin avioliiton ideaa. Kuitenkin perussuomalaiset kantavat huolta maahanmuuttajien raiskaustilastoista. Raiskaus on aina kammottava ja tuomittava teko, joka aiheuttaa elinikäisiä niin henkisiä kuin fyysisiä jälkiä ihmiseen. Sitä ei yksinkertaisesti sallita mitenkään tai missään tilanteessa. Piste. 

Hyvät ystävät, ajatelkaa että Suomen toiseksi suosituin puolue gallupien mukaan hyväksyy tällaista tekstiä vuonna 2020. 

Kiitos Hanna Kosonen ja opetus- ja kulttuuriministeriö, että käytte läpi tämän järkyttävän julkaisun ja selvitätte, onko se ristiriidassa valtionavustuspäätöksen kanssa. Perussuomalaisten saaman avustuksen yhtenä velvoitteena on edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Tähän teksti ei todellakaan vastaa, päin vastoin.

Perussuomalaisten selvityksen vastakkainasettelu ei edistä mitenkään kenenkään hyvinvointia ja seksuaalioikeuksia. Se on teksti, jota lukiessa olen samaan aikaan äärettömän surullinen mutta todella vihainen.

Kantaako Jussi Halla-Aho ja perussuomalaiset vastuun? Enää pelkkä rahojen takaisinmaksu ei riitä näin pöyristyttävästä seksuaalisen väkivallan vähättelystä.

Lisätietoja: