Kuulutus työryhmiin!

Uutiset keskiviikko 19.08.2020

Juuri-lehden työryhmä

Pidätkö kirjoittamisesta ja haluaisit kertoa jostakin asiasta kaikille? Kiinnostavatko yhteiskunnalliset asiat ja haluaisit olla osa Suomen vaikuttavimman nuorisojärjestön jäsenlehteä? Haluaisitko sinä päästä kehittämään Juuri-lehteä?

Mikäli vastasit kyllä tai edes ehkä niin Juuri-lehti on oiva paikka kehittää omaa osaamistaan ja saada kokemusta lehden tekemisestä. Juuri-lehteen haetaan innokkaita avustajia kirjoittamaan, ideoimaan ja sparraamaan juttuja. Mistä juuri sinä haluaisit kirjoittaa? Lähde mukaan innostavaa ja aktiiviseen Juuren avustajaporukkaan!

Juuri on keskustanuorten jäsenlehti, joka ilmestyy yhdestä neljään kertaa vuodessa. Lehdessä käsitellään yhteiskunnassa tapahtuvia asioita laajasti ja tartutaan myös päivän polttaviin aiheisiin. Lisäksi lehdessä on erinäisiä henkilöhaastatteluja ja kolumnikirjoituksia. Lehden avustajille maksetaan pieni korvaus kirjoitetuista jutuista.

Lähetä oma Juuri-lehden avustajahakemuksesi 12.9.2020 mennessä osoitteeseen paatoimittaja@keskustanuoret.fi

Lisätietoja Juuri-lehden päätoimittaja Linda Lähdeniemeltä, 044 205 0224 tai linda.lahdeniemi@keskustanuoret.fi.

Kuntavaalityöryhmä

Keskustanuoret valmistautuvat kevään 2021 kuntavaaleihin luomalla ajankohtaiset kuntavaaliteesit. Hae mukaan työryhmään ja ole mukana luomassa Suomen vaikuttavimman nuorisojärjestön askelmerkkejä kohti kuntavaalivoittoa! 

Vapaamuotoisesta hakemuksesta on käytävä ilmi kiinnostuneisuus ja mahdollinen kokemus työryhmätyöskentelystä. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisuuksistasi osallistua työryhmän työskentelyyn.

Hakemukset on lähetettävä sähköpostitse 1.9.2020 mennessä. Otiskkokenttään teksti ”Hakemus kuntavaalityöryhmään, nimi”

Lisätietoja työryhmän työskentelystä antaa varapuheenjohtaja Henna Takatalo:

henna.takatalo@keskustanuoret.fi tai puh. 050 553 9620