Keskustanuoret aloitti kuntavaalikampanjoinnin Siikaisten torilta – haastaa muut keskustajärjestöt täysillä mukaan!

Uutiset maanantai 28.09.2020
Liittohallitus_siikaiset

Kuntavaalit ovat kohta täällä! Nyt on aika kohdata ihmisiä ja kertoa Keskustan tavoitteista. Keskusta on johtava kuntapuolue, joten meillä on velvollisuus paitsi olla aktiivisia ihmisten kohtaajia pitkin valtuustokautta, myös muistuttaa tulevista vaaleista ja ehdokasasettelusta hyvissä ajoin.

Keskustanuorten liittohallitus kokousti viikonloppuna Siikaisissa Satakunnassa. Lauantaina puoliltapäivin kokous keskeytettiin, ja liittohallitus jalkautui torille kohtaamaan ihmisiä, toki turvavälit muistaen. Kävijöitä oli useamman kymmenen verran. Ajatusten vaihto paikallisten kanssa oli hyödyllistä varmasti puolin ja toisin.

–On äärimmäisen tärkeää kohdata ihmisiä, vaikka nyt pitääkin muistaa koronan tuomat rajoitukset. Vain kohtaamisten kautta voimme kunnolla selittää auki tavoitteitamme ja ratkaisujamme, ja vain kohtaamisten kautta pääsemme kuuntelemaan ihmisten ajatuksia parhaalla mahdollisella tavalla, Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen toteaa.

Keskustanuoret haastaa muut keskustajärjestöt aloittamaan kuntavaalikampanjoinnin jo nyt, koronan sallimissa rajoissa. Sosiaalinen media ja muu internet ei korvaa kokonaan aktiivista jalkatyötä ja ihmisten kohtaamista. Se, että pääsemme kuulemaan ja kertomaan asioita, on parasta työtä paitsi vaaleja varten, myös puolueen tulevaisuutta ajatellen.