Keskustanuorten Maria Pulkka valittu Pohjoismaiden Keskustanuorten NCF:n ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi

Uutiset tiistai 29.09.2020
Maria Pulkka

Maria Pulkka, 21, on valittu Nordiska Centerungdomens Förbund NCF:n, eli Pohjoismaiden Keskustanuorten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Pulkka opiskelee Kuopiossa kauppatieteitä ja vaikuttaa myös kotipiirinsä Kaakon Keskustanuorten johtokunnassa ja Keskustanuorten kansainvälisessä jaostossa.

“Olen erittäin innostunut uusista haasteista ja mahdollisuuksista, mitä tuleva luottamustoimi tuo tullessaan. NCF on ollut keskustanuorille erittäin tärkeä yhteistyöelin ja vaikuttamiskanava, joten on kunnia saada tehdä merkityksellistä työtä tässä organisaatiossa. Odotan työn täytteisin mielin mitä tulevan pitää, koska minulla on niin paljon visoita ja ajatuksia mitä lähteä kehittämään eteenpäin”, Maria kertoo.

”Olen tosi iloinen Marian valinnasta. Uskon ja luotan, että Marian johdolla saamme Keskustanuorissa enemmän esille Pohjoismaista yhteistyötä ja sen tuomia mahdollisuuksia. Sille on totta totisesti tässä ajassa tilausta!” Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen lausuu.

NCF on Pohjoismaiden keskustaliberaalien nuorten yhteistyöorganisaatio, josta edustusta ympäri pohjoismaita on Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Islannista. NCF on siis on yli 16 000 nuoren kattojärjestö. NCF perustettiin vuonna 1965 Pohjoimaisen yhteistyön edistämiseksi nuorille, joilla on samanlaiset ideologinen ajatusmaailma. NCF on myös tärkeä vaikuttamisorganisaatio myös Pohjoismaiden Nuorisoneuvostoon (Ungdomens Nordiska Råd).

LISÄTIETOJA

Maria Pulkka
mariapulkka(a)hotmail.com

August Halonen
Kansainvälisten asioiden sihteeri
august.halonen(a)outlook.com +358 50 313 9673