Keskustanuoret: 5.12. vuosijuhlat perutaan

Uutiset keskiviikko 07.10.2020

Suomen Keskustanuoret ry:n 75-vuotista taivalta juhlistava vuosijuhla 5.12. muine oheismenoineen perutaan. Syynä on koronaviruksen esiintyvyyden kasvu ympäri Suomea, minkä myötä juhlien järjestäminen turvallisesti ei olisi mahdollista.

– Raskain sydämin täytyy ilmoittaa näin ikävästä asiasta. Kun kyseessä on ihmisten terveys, ainoa vastuullinen vaihtoehtomme on jättää juhlat odottamaan parempia aikoja. Juhlavieraiden ollessa Suomen kaikista kolkista eduskuntaa myöten olisi turvaväleinkin järjestetty juhla aivan liian potentiaalinen aiheuttamaan kansallisen tartuntaketjun, huomauttaa vuosijuhlatyöryhmän puheenjohtaja Kaisa Oinas-Panuma.

Vaikka liitto peruukin nyt valmistellun vuosijuhlansa, on tarkoitus järjestää juhla myöhemmin, kun tilanne on turvallisempi. Järjestelyiden yksityiskohdista tiedotetaan niiden tarkennuttua.

Lisätietoja

Kaisa Oinas-Panuma
Vuosijuhlatyöryhmän puheenjohtaja & liiton varapuheenjohtaja
kaisa.oinaspanuma@keskustanuoret.fi         
+358407078940

Anna-Leena Veteläinen
Järjestösuunnittelija
anna-leena.vetelainen@keskustanuoret.fi
+358 50 516 7046