Keskustanuorten liittohallitus sai uusia jäseniä

Uutiset sunnuntai 25.10.2020

Keskustanuorten liittohallituksen jäseniksi on kaksivuotiskaudelle 2021–2022 valittu Elli Tuominen Lapista, Mikko Vuolle Varsinais-Suomesta, Aapeli Rytkönen Pohjois-Savosta, Joel Taskila Uudeltamaalta sekä Kalle Pyky Pohjois-Pohjanmaalta. Varajäseniksi vuodeksi 2021 valittiin Samuel Demarco Keski-Suomesta ja Emmi Hämäläinen Pohjois-Savosta.

Kansainvälisten asioiden sihteeriksi välittömästi alkavalle kaksivuotiskaudelle valittiin Maria Pulkka Kaakon piirijärjestöstä. Toinen tehtävää tavoitellut oli Miika Jauhiainen Pohjois-Pohjanmaalta. Joonas Soukkion kaksivuotiskausi tuli päätökseen, kansainvälisten asioiden sihteerinä jatkaa vielä toisen vuotensa August Halonen.

”Innolla odotan, että pääsen tekemään yhteistyötä tämän uuden porukan kanssa. Hetkiä väistyvien kanssa tulee ikävä, mutta into alkaa työ uusien kasvojen kanssa tuntuu sitäkin tärkeämmältä. Kaikki ovat innokkaita ja osaavia ihmisiä ja heillä on vahva ymmärrys nuorkeskustalaisuudesta”, Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen sanoo.

“Kiitos kun laitoitte itsenne likoon. Keskustanuoret tarvitsee innokkaita, sydämeltään syvänvihreitä aktiivisia toimijoita.”

Keskustanuorten liittokokous järjestettiin 24.–25. lokakuuta hajautetulla maakuntamallilla eri etäpisteiltä ja kotikoneilta. Virallinen kokouspaikka oli puoluetoimistolla Helsingissä. Liittokokous hyväksyi muiden muassa uuden periaateohjelman, energiapoliittisen ohjelman, tavoiteohjelman vuodelle 2021 ja kuntavaaliteesit samoin kuin sääntöuudistuksen.