Hae Keskustanuorten työryhmiin!

Uutiset perjantai 04.12.2020

Ole osa muutosta! Keskustanuorten poliittinen työ on yhtä kuin tekijänsä, ja työryhmässä toimiminen on yksi parhaista tavoista vaikuttaa.

Keskustanuoret hakee jäseniä seuraaviin työryhmiin vuodelle 2021:

  • Talouspoliittinen työryhmä
  • Digipoliittinen työryhmä
  • Kansainvälinen jaosto
  • Hupitoimikunta 

Lyhyet, vapaamuotoiset hakemukset talous- ja digipoliittisiin työryhmiin sekä kansainväliseen jaostoon tulee toimittaa sähköpostitse poliittiselle sihteerille Lauri Heikkilälle (lauri.heikkila@keskustanuoret.fi) su 10.1.2021 mennessä.

Tieto piirien edustajista hupitoimikuntaan tulee toimittaa varapuheenjohtaja Kaisa Oinas-Panumalle (kaisa.oinas-panuma@keskustanuoret.fi) su 10.1.2021 mennessä.


Talouspoliittinen työryhmä

Miten sanoittaa keskitien talouspolitiikkaa? Millainen väline talouspolitiikka on?

Keskustanuoret laatii vuoden 2021 aikana talouspoliittisen ohjelman, joka hyväksytään syksyllä liittokokouksessa. Ohjelman on tarkoitus teroittaa, mitä nuorkeskustalainen talouspolitiikka on, ja mikä on Keskustanuorten ajatus esimerkiksi taloudellisesta kasvusta, verotuksesta, työstä ja yrittämisestä.

Sinun ei tarvitse olla taloustieteilijä päästäksesi mukaan, sillä tässä haetaan Keskustanuorten näköistä ohjelmaa, ja tärkeintä on into olla mukana. Lisätietoja antaa puheenjohtaja Hanna Markkanen (hanna.markkanen@keskustanuoret.fi, puh. +358 50 384 6820)

Digipoliittinen ohjelma

Miten valjastaa digitalisaatio osaksi parempaa huomista? Vuoden 2021 aikana laaditaan digipoliittinen ohjelma, joka linjaa Keskustanuorten näkemykset digitalisaatiosta ja tietotekniikan hyödyntämisestä paremman huomisen luomiseksi. Miten taataan esimerkiksi se, että kaikki pysyvät mukana digitalisaation kehityksessä? Siirtyykö yhteiskunnan toiminta entistä enemmän digialustojen varaan?

Ole mukana linjaamassa digitalisaation tulevaisuutta! Lisätietoja antaa puheenjohtaja Hanna Markkanen (hanna.markkanen@keskustanuoret.fi, puh. +358 50 384 6820)

Kansainvälisten asioiden jaosto

Kiinnostavatko kansainväliset kysymykset? Hae kansainvälisten asioiden jaostoon!

Kv-jaostona tunnettu ryhmä on Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden yhteinen jaosto, jonka kautta pääset vaikuttamaan kansainvälisillä foorumeillamme, kuten Pohjoismaiden Keskustanuorissa (NCF), Euroopan liberaalinuorissa (LYMEC) ja maailmanlaajuisessa IFLRY:ssä. Jaoston toimintaa vetävät kaksi kansainvälisten asioiden sihteeriä.

Jaostolla on työn alla Euroopan tulevaisuusohjelma, johon pääset jaoston jäsenenä vaikuttamaan. Ohjelman on tarkoitus linjata Keskustanuorten näkemyksiä paremmasta Euroopasta.

Tule mukaan parantamaan maailmaa maailmanlaajuisten kysymysten pariin! Lisätietoja antavat kv-sihteerit Maria Pulkka (maria.pulkka@keskustanuoret.fi, puh. +358 44 312 2982) ja August Halonen (august.halonen@outlook.com, puh. +358 50 313 9673).

Hupitoimikunta

Vanhojen hyvien aikojen kunniaksi ja korona-apatian voittamiseksi Keskustanuorille perustetaan hupitoimikunta, johon tulee jäsen jokaisesta piiristä.

Hupitoimikunnan tehtävänä on ideoida ja järjestää matalan kynnyksen tapahtumia, joiden pääasiallinen idea on luoda yhteisöllisyyttä, iloa ja elämyksiä ja täten kannustaa nuoria osallistumaan liiton ja piirien virallisempiin tapahtumiin sekä politiikan tekoon.

Tule mukaan ideoimaan hauskoja ja yhteisöllisiä tapahtumia! Lisätietoja antaa Keskustanuorten varapuheenjohtaja Kaisa Oinas-Panuma (kaisa.oinas-panuma@keskustanuoret.fi, puh. +358 40 707 8940). Huom! Liittokokouspäätöksen mukaisesti hupitoimikuntaan edustaja jokaisesta piiristä.