Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi Valtteri Paakki

Uutiset perjantai 15.01.2021

Suomen Keskustanuorten uudeksi poliittiseksi sihteeriksi on valittu Valtteri Paakki. Paakki on 22-vuotias jyväskyläläinen maantieteiden opiskelija. Aikaisempaa vaikuttamista Paakilla on muun muassa Keskustanuorten liittohallituksen jäsenenä 2018-2019 sekä Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirihallituksesta.  Lisäksi Paakki on vuonna 2020 johtanut Keskustanuorten uuden periaateohjelman laatimista.

”On suuri ilo liittyä mukaan Keskustanuorten perheeseen. Politiikka on ollut pitkään rakas harrastus ja nyt on aika antaa oma kokemus ja tietotaito Keskustanuorten käyttöön työntekijänä. Käynnistynyt vuosi tulee olemaan työntäyteinen, edessä on kuntavaalit ja samaan aikaan myös useampi ohjelmapaperi on valmistelussa. Nuorkeskusta on se Keskustaa eteenpäin ajava voima”, Paakki toteaa.

Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen kommentoi erittäin innostuneena Paakin valintaa. ” Olen todella iloinen, että saamme Valtterin täydentämään joukkuettamme. Valtterin kokemus puhuu puolestaan ja hänellä on tarkka näkemys siitä, miten Keskustanuorten poliittista toimintaa kehitetään entisestään. Tänä vuonna panostamme erityisesti viestintään ja edunvalvontaan ja tähän työhön Valtterin tiedot ja taidot tuovat arvokkaan lisän”, Markkanen kiteyttää.

Myös Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize on erittäin iloinen Paakin valinnasta. ”Hänellä on erityisen laaja aiempi kokemus keskustanuorten ohjelmatyöstä järjestöaktiivina sekä liittohallituksen jäsenenä. Tämä jo itsessään antaa erinomaiset lähtökohdat aloittaa poliittisen sihteerin työt nopeasti. Kuntavaalien lisäksi ohjelmatyö tulee näkymään hyvin vahvasti Keskustanuorten toiminnassa ja poliittisen sihteerin työpöydällä tänä vuonna”, Azaize hehkuttaa.

Valtteri Paakki aloittaa Keskustanuorten poliittisena sihteerinä tiistaina 19.1. alkaen.

Lisätietoja:

Valtteri Paakki
+358 44 9880622