Maria Pulkka jatkaa NCF:n puheenjohtajana

Uutiset torstai 15.04.2021

Keskustanuorten kansainvälisten asioiden sihteeri Maria Pulkka valittiin jatkamaan Pohjoismaiden keskustanuorten eli NCF:n puheenjohtajana. Puheenjohtajakausi on vuoden mittainen. NCF:n  ylin päättävä elin eli Repskap kokoontui etänä kaksipäiväisessä kokouksessaan 10.-11.4. 

Kokouksessa hyväksyttiin sääntömääräisten asiakirjojen lisäksi liiton uusi poliittinen ohjelma sekä liiton uudet aloitteet. Poliittisessa ohjelma-asiakirjassa otettiin kantaa eri pohjoismaisen yhteistyön ulottuvuuksista, esimerkiksi liikkuvuudesta, biodiversiteetti-, tasa-arvo-, energia- sekä puolustuspoliittisista kysymyksistä pohjolassa. Järjestö haluaa entistä vahvempaa pohjoismaista yhteistyötä. 

Kokouksessa valittiin järjestölle uusi puheenjohtajisto sekä hallitus. Suomen Keskustanuoria NCF:ssä edustaa Maria Pulkka puheenjohtajana ja hänen varajäsenenään hallituksessa toimii Miika Jauhiainen. 

“On kunnia saada mandaatti jatkaa puheenjohtajana tärkeiden asioiden parissa. NCF on minulle rakas järjestö, jonka parissa on ilo päästä tekemään pohjoismaista yhteistyötä. Meillä on mahtava kokoonpano puheenjohtajistossa sekä koko hallituksessa. Meillä on paljon upeita ideoita, mitä haluamme toteuttaa tulevana vuotena. Uskon tulevan vuoden olevan työntäyteinen sekä merkityksellinen. Odotan innolla tulevia haasteita, joiden parissa pääsen työskentelemään”, Pulkka toteaa.

Lisätiedot:

Maria Pulkka 
Keskustanuorten kv-sihteeri ja NCF:n puheenjohtaja 
+358 44 312 2982 
maria.pulkka(a)keskustanuoret.fi