Keskustanuorten varapuheenjohtaja Kaisa Oinas-Panuman puheenvuoro Keskustanuorten valtuuskunnassa 22.5.

Uutiset lauantai 22.05.2021

Rakkaat keskustanuoret, hyvä valtuuskuntaväki 

ensin onnittelen meitä kaikkia siitä, että olemme aktiivisia toimijoita. Iso osa meistä on mukana kuntavaaleissa tavalla tai toisella, valmiina kantamaan vastuuta itsemme lisäksi muista ja auttamaan myös vähemmän osallisia nuoria osallistumaan.  

Moni meistä vastaa jo kysymykseen ”mitä teen” kuntavaalikampanjassaan. Välillä on hyvä myös miettiä, miksi jotain tekee. Itse haluan antaa takaisin: kotikaupunkini tarjosi pienuudestaan ja syrjäisyydestään huolimatta niin ehdottoman hyvät lähtökohdat, että tässä olen tänään – ja että myös nykyiset ja tulevat nuoret saavat sellaisia. Moni niistä asioista onkin kiinni siitä, että päättäjät haluavat säilyttää, tai tehdä paremmin – siis siitä, mitä me myös keskustanuorina haluamme.  

Omaa ’miksiään’ ehtii miettiä, mutta jos tahtoo vielä parannella omaa ’mitäänsä’, voi kääntyä vaikkapa Keskustanuorten kuntavaaliteesien puoleen. Niistä kirjoitettava kannanotto kun on näiden etäkesäpäivien Kekkosen haarikan osakilpailu, illan Kenuoscareiden ohella. Muistakaa osallistua kilpailuun, ja nauttikaa!  

Erinomaisen ihanaa viikonloppua ja viihdyttävää valtuuskuntaa!