Hae Keskustanuorten strategiatyöryhmään

Uutiset keskiviikko 02.06.2021

Millainen järjestö Keskustanuoret on viiden vuoden päästä? Mitkä ovat keinot päästä siihen?

Keskustanuorten nykyinen strategiakausi päättyy ja on aika laatia liittokokouksen käsiteltäväksi uusi strategia seuraaville vuosille. Strategia on järjestölle tiekartta, joka ohjaa järjestön kehittämistä. Mikäli siis olet visionäärinen henkilö, joka haluaa pohtia järjestön kehittämistä, on strategiatyöryhmä sinulle oikea paikka.

Strategiatyö aloitetaan jo kesäkuussa, joten laita hakemuksesi heti. Hakuaika työryhmään päättyy 20. kesäkuuta. Hakemukset lähetetään puheenjohtaja Hanna Markkaselle (hanna.markkanen(a)keskustanuoret.fi).

Hakemuksessa voit kertoa muutamalla virkkeellä, miksi juuri sinut tulisi valita strategiatyöryhmään. Kerro myös, kuinka hyvin olet käytettävissä strategiatyöhön aikavälillä 06/21–09/21. Mikäli olet kiinnostunut työryhmän puheenjohtajuudesta, ilmoita myös se hakemuksessasi.

Lisätietoja

Hanna Markkanen
Keskustanuorten puheenjohtaja
+358 50 384 6820  
hanna.markkanen(a)keskustanuoret.fi