Liina Tiusanen Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi

Uutiset torstai 10.06.2021

Suomen Keskustanuorten poliittisen sihteerin sijaiseksi on valittu järvenpääläinen Liina Tiusanen. Tiusanen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja hän viimeistelee parhaillaan viestinnän johtamisen maisteriopintoja Jyväskylän yliopistossa. 

”Olen innoissani astumassa mukaan Keskustanuorten liittotoimiston porukkaan. Tuleva vuosi on varmasti työntäyteinen, mutta innostava. Edessä on valmistautuminen maakuntavaaleihin ja Keskustan puoluekokoukseen 2022, mitkä molemmat on nuorkeskustalle merkittäviä vaikuttamisen paikkoja. Haluan olla kehittämässä Keskustanuorista entistä vaikuttavampaa toimijaa”, Tiusanen pohdiskelee.

Tiusanen on jo entuudestaan tuttu Keskustan ja Keskustanuorten toiminnasta. Hän toimii Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajana ja on aiemmin toiminut muun muassa Keskustanuorten varapuheenjohtajana vuosina 2015–2017.

”Aiempi kokemus Keskustanuorista auttaa varmasti hyppäämään mukaan liikkuvaan junaan. Keskustanuorten liittokokoukseen on tulossa käsiteltäväksi useampi poliittinen ohjelmapaperi, joiden valmistelu on parhaillaan käynnissä, ja lisäksi maakuntavaalien valmistelu on aloitettava heti alkusyksystä”, Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen toteaa.

Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize toivottaa Tiusasen lämmöllä tervetulleeksi toimiston porukkaan: ”Tulevan vuoden aikana jatkamme poliittisen viestinnän ja vaikuttamisen kehittämistä, missä olemme päässeet hyvään vauhtiin. Tiusasen erittäin laaja kokemus Keskustanuorten toiminnasta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta painoivat ehdottomasti valinnassa.”

Liina Tiusanen aloittaa tehtävässä elokuun alussa Valtteri Paakin siirtyessä vajaan vuoden vapaalle.

Lisätietoja:

Liina Tiusanen
+358 50 917 9653

Hanna Markkanen
Keskustanuorten puheenjohtaja
+358 50 384 6820
hanna.markkanen(a)keskustanuoret.fi

Miikkael Azaize
Keskustanuorten pääsihteeri
+358 44 977 5230
miikkael.azaize(a)keskustanuoret.fi