Soini hallintokoordinaattoriksi, Lähdeniemi järjestösuunnittelijan sijaiseksi

Uutiset tiistai 31.08.2021
Marko Soini Keskustanuorten hallintokoordinaattoriksi

Suomen Keskustanuorten hallintokoordinaattoriksi on valittu järjestösuunnittelijan toimivapaan sijainen, oululainen, Marko Soini. Soini on koulutukseltaan ylioppilasmerkonomi ja hän on toiminut pian kolme vuotta toiminnanjohtajana Pohjois-Pohjanmaalla sekä Kainuussa.

Uusi hallintokoordinaattori aloittaa tehtävässään syyskuun alussa ja ottaa vastuun muun muassa Satakunnan ja Pirkanmaan piirien erilaisten järjestötoimintaan liittyvien velvoitteiden hoitamisesta. Pääasiallisesti tähän sisältyy taloushallinto, raportointi, kokousjärjestelyt, jäsenasiat sekä vuosikelloon liittyvä dokumentointi. Hallintokoordinaattorin vastuualueena on myös Keskustanuorten hallintoon liittyvien koulutusten kehittäminen ja koordinointi. Soini jatkaa lisäksi toistaiseksi toiminnanjohtajana Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

”Kiitän tästä mahdollisuudesta siirtyä kesken määräaikaisen tehtäväni uuteen toimeen, joka on entistä enemmän omaa osaamistani lähellä. Pitkä kokemukseni talouhallinnon alalta mahdollistaa usean piirin hallinnon yhtäaikaisen hoitamisen”, Soini kiteyttää tunnelmansa valinnastaan.

”Olen erittäin tyytyväinen, että tehtävään valikoitui henkilö, jolla on todella pitkä ja laaja kokemus Keskustanuorista sekä piiri- että liittotasolla. Tehtävä on täysin uusi, mutta pitkä työlista odottelee jo kovasti tekijäänsä. Hallintokoordinaattorilla on esimerkiksi työtehtäviä sekä piirien hallinnossa että liiton koulutus asioissa. Siksi on erittäin tärkeää, että palaset niin sanotusti loksahtavat paikalleen kitkattomasti heti alusta alkaen. Tiedän, että Marko pystyy täyttämään nämä saappaat”, kertoo Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize.

Linda Lähdeniemi järjestösuunnittelijan sijaiseksi

Soini tilalle järjestösuunnittelijan sijaiseksi on valittu Keskustanuorten kuntavaalikoordinaattorin määräaikaisessa tehtävässä toiminut punkalaitumelainen Linda Lähdeniemi. Lähdeniemi toimii lisäksi Varsinais-Suomen Keskustanuorten toiminnanjohtajana. Lähdeniemen sijaisuus kestää syyskuun alusta tammikuun 2022 loppuun.

”Fiilikseni ovat innostuneet ja kiitolliset valinnastani. On hienoa, että saan aloittaa järjestösuunnittelijan sijaisena ja kehittää yhdessä koko jäsenistömme kanssa yhä toimivampaa järjestöä. Meillä Keskustanuorilla on paljon aktiivista toimintaa ja toivon, että vähitellen pääsisimme askel askeleelta kohti normaalimpaa aikaa, fyysisiä tapahtumia ja ihmisten kohtaamisia”, tunnelmoi Lähdeniemi valintansa jälkeen.

”Olen todella iloinen ja ylpeä tuoreista valinnoistamme. Hallintokoordinaattorin toimenkuvassa tarvitaan byrokratian rattaiden rasvaamista sekä järjestökiemuroiden tuntemista ja nämä Marko todellakin hallitsee! Lindan tarmokkaalla työotteella hoidamme syksyn suuret tapahtumat, Keskustanuorten liittokokouksen, vuosijuhlat sekä aluevaalivalmistelut”, iloitsee Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen.