Keskustanuorten puheenjohtaja jyrähtää: ”Perussuomalaisten puoluesihteerille käytöskoulutusta”

Kannanotot maanantai 17.01.2022

Keskustanuoret julkaisivat sunnuntaina videon, jossa arvosteltiin populistista tapaa yrittää kääntää aluevaaleissa katsetta bensan hintaan sote- ja pelastuspalveluista. 

Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen kommentoi videon alle Twitterissä: ”Lapskullat hei! Meni se kävely vähän veltosti ja kepulaisesti. Ottakaa ryhtiä ja marssikaa Ministeri Lintilän riemumarssin tahdissa: ”Menkää suomalaiset sossuun”. #keskustanuoret” 

Keskustanuorten puheenjohtaja ei ole twiitistä yllättynyt. ”Olen aikaisemminkin saanut kommenttia ulkonäöstäni politiikassa. Tällä kertaa Luukkasen mielestä kävelyssäni on jotain vikaa. Olen huolestunut perussuomalaisten halusta kiinnittää huomiota muiden fyysisiin ominaisuuksiin asiapolitiikan sijaan.” Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos kommentoi.  

”Tietenkin hauskaa on, että perussuomalaisten puoluesihteeri loukkaantuu videostamme, jossa puhutaan populisteista. Emme mainitse videolla perussuomalaisia, mutta ilmeisesti hän koki sen hyökkäyksenä puoluettaan kohtaan. Aika yllättävää.” Sandroos sivaltaa ja toteaa loppuun: ”Videossa arvostelemme tiukasti, mutta asiallisesti populistista tapaa tuoda eduskuntavaaleihin kuuluva keskustelu bensan hinnasta osaksi aluevaaleja. Toisaalta ymmärrän, että asia nousee keskusteluun, ellei itse pääaiheisiin ole annettavaa.” 

Sandroos ehdottaa perussuomalaisten puoluesihteerille käytöskoulutusta, jotta nuoria poliitikkoja ei kutsuta lapsiksi ja lopetetaan muiden fyysisten ominaisuuksien arvostelu politiikassa. 

Lisätietoja: