Turvaa hyvinvointialueesi tulevaisuus – äänestä keskustanuorta!

Blogit perjantai 21.01.2022

Aluevaaleissa valitaan edustajat päättämään sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä palo- ja pelastustoiminnan järjestämisestä. Ne ovat asioita, jotka näkyvät ihmisten arjessa vahvasti, mutta äänestysprosentti näyttää vielä alhaiselta. Asiaan on saatava sunnuntaina muutos! 

Näissä vaaleissa kannustan teitä jokaista äänestämään nuorta keskustan ehdokasta. Keskustanuoret edustavat päätöksenteossa rakentavaa yhteistyötä, lähipalveluiden puolustamista ja suoraselkäistä politiikkaa. Nuorkeskustaa tarvitaan tekemään vaativia päätöksiä hyvinvointialueidemme laadukkaiden palvelujen turvaamiseksi.

Nuoren äänestäminen näissä vaaleissa on panostus tulevaisuuteen. Aluevaltuustoihin tarvitaan päättäjiä, jotka elävät päätöksen kanssa vielä vuosikymmeniä. Keskustanuori huolehtii, että jokaisesta meistä huolehditaan iästä, taustasta tai lompakon paksuudesta riippumatta. Kansanliikkeemme tarvitsee nuorta voimaa, uusia ajatuksia ja toivoa tulevasta. 

Nuorelle äänestäjälle haluan todeta: nuoret ymmärtävät ongelmiamme ja tarpeitamme parhaiten. Esimerkiksi maksuton ehkäisy nousee keskustanuorten vaaliteemoissa esille listoillamme parhaiten.  

Esimerkiksi opiskelupaikkakunnallani Vaasassa kokeiltiin tarjota maksutonta hormonaalista ehkäisyä nuorille äideille (jo yhden lapsen saaneille). Tulokset olivat hyviä. Lopulta kokeilu kylmästi lopetettiin, koska sitä ei nähty kuntien lakisääteisenä toimintana ja sillä toteutettiin noin 30 000 euron säästöt. Se säästö revittiin nuorilta äideiltä. Harva nuori edustaja olisi tällaiseen suostunut.  

Äänestä paremman tulevaisuuden puolesta. Äänestä keskustalaista nuorta sunnuntain vaaleissa. Tärkeintä tietenkin on, että äänestät. 

Nuoret keskustalaiset ehdokkaat löydät osoitteesta: aluevaaliehdokkaat.fi