Iida Hämäläinen Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi

Uutiset keskiviikko 02.02.2022

Iida Hämäläinen on valittu Suomen Keskustanuorten poliittisen sihteerin sijaiseksi. Savonlinnalainen, Jyväskylän yliopistossa yhteiskuntatieteitä opiskeleva Hämäläinen on työskennellyt heinäkuusta alkaen eduskunnassa kansanedustaja Hanna Kososen eduskunta-avustajana. 

Järjestötyö on Hämäläiselle tuttua paitsi Keskustanuorten, myös Keskustaopiskelijoiden toiminnasta. Parhaillaan Hämäläinen toimii Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana. Hämäläisellä on kokemusta myös maakunnallisen nuorisovaltuuston johtamisesta Etelä-Savossa. 

“Olen innoissani tarttumassa työhön Keskustanuorissa! Aika on nuorten poliittisen vaikuttamisen kannalta mielenkiintoinen, sillä uudet hyvinvointialueet järjestäytyvät ja samalla mennään jo kovaa vauhtia kohti eduskuntavaaleja. Myöskään kansainvälisestä politiikasta ei puutu käänteitä.”, Hämäläinen kuvailee.

“Monipuolinen kokemus eri vaikuttamisen tasoilta auttaa Iidaa hyppäämään nopeasti liikkuvan junaan”, Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize iloitsee. 

Hämäläinen aloittaa tehtävässään 8.2.2022. Valtteri Paakkia aiemmin sijaistanut Liina Tiusanen siirtyy uusiin tehtäviin.