Hae Keskustanuorten pääsihteeriksi!

Uutiset tiistai 12.04.2022

Nykyisen pääsihteerimme siirtyessä uusien haasteiden pariin haemme vakituiseen työsuhteeseen pääsihteeriä.

Pääsihteeri vastaa liittohallituksen alaisuudessa operatiivisen toiminnan johtamisesta, talouden ja toiminnan suunnittelusta sekä yhteydenpidosta jäsenjärjestöihin ja muihin sidosryhmiin. Pääsihteeri valmistelee ja toimeenpanee hallintoon, talouteen ja järjestön kehittämiseen liittyviä asioita. Hän on avainhenkilö Keskustanuorten toiminnallisten tavoitteiden täytäntöönpanossa ja monivuotisessa suunnittelussa.

Pääsihteeri työskentelee Keskustanuorten toimistossa Helsingin Töölössä osana innostunutta ja hyvänhenkistä työyhteisöä. Pääsihteeri toimii liittotoimiston henkilöstön ja liittoon työsuhteessa olevien toiminnanjohtajien esihenkilönä.

Pääsihteeriksi valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, yhteistyökykyisyyttä, joustavuutta, paineensietokykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Arvostamme kokemusta järjestötyöstä, poliittista osaamista, korkeakoulututkintoa tai opintoja korkeakoulussa, johtamiskokemusta sekä keskustalaista maailmankatsomusta. Järjestöhallinnon sekä taloushallinnon tuntemus on edellytys työssä menestymiselle. Työ edellyttää matkustamista ja ajoittaista työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkkaus on sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnanpolitiikkaan sekä haastavan ja erittäin monipuolisen työn Suomen suurimman poliittisen nuorisojärjestön johdossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si viimeistään 26.4.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse puheenjohtaja Aleksi Sandroosille, aleksi.sandroos@keskustanuoret.fi. Sähköpostin otsikkokenttään teksti ”työhakemus, pääsihteeri”. Haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Aleksi Sandroos
Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja
puh. 050 384 6820

Miikkael Azaize
Suomen Keskustanuorten pääsihteeri
puh. 044 977 5230
miikkael.azaize@keskustanuoret.fi