Sinustako Keskustanuorten mediasuunnittelija?

Uutiset perjantai 29.04.2022

Keskustanuoret etsii mediasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Mediasuunnittelijan työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävään kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, koulutuksia ja tapahtumia. 

Mediasuunnittelija vastaa laajasti Keskustanuorten viestinnän suunnittelusta, käytännön toteutuksesta ja kehittämisestä. Olennainen osa mediasuunnittelijan työnkuvaa tulee olemaan uuden Juuri-median käynnistämiseen liittyvät suunnittelu- ja toteutustyöt. Toiminnan käynnistyttyä mediasuunnittelija vastaa Juuri-median toiminnasta ja kehittää sen toimintaa eteenpäin tarjoten uusia ideoita. 

Työ pitää sisällään tiivistä yhteistyötä liiton puheenjohtajiston ja poliittisen sihteerin kanssa. Yhteistyöhön kuuluu muun muassa viestintäsuunnitelman ylläpito poliittisen viestinnän tukena ja siihen liittyvän materiaalin tuottaminen. Mediasuunnittelija vastaa myös erilaisten kampanjoiden visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Kokemus järjestötoiminnasta, luontainen mielenkiinto yhteiskunnallisiin asioihin sekä rohkea elämänasenne, itseohjautuvuus, näkemys viestinnän uusista mahdollisuuksista, keskustalainen arvomaailma ja viestinnän tai markkinoinnin opinnot ovat eduksi tehtävässä. Esimerkiksi InDesign ja Photoshop eivät saa olla sinulle täyttä utopiaa.  

Lisäksi sinulla on taito etsiä ja tarjota koko ajan uusia keinoja viestiä sosiaalisessa mediassa ja verkossa. Tärkeintä meille on, että haluat kehittää itseäsi ja Keskustanuorten poliittista viestintää uudelle tasolle osana Keskustanuorten liittotoimiston värikästä työyhteisöä Helsingin Töölössä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme mahdollisimman pikaista aloitusajankohtaa.  

Jos sinusta tuntuu, että boomereiden kyykyttäminen visuaalisilla taikavoimilla on oma juttusi, lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen aleksi.sandroos@keskustanuoret.fi mahdollisimman pian. Haastattelut aloitetaan välittömästi haun avauduttua ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos, puh. +358 50 384 6820.