Anna-Leena Veteläinen Keskustanuorten pääsihteeriksi

Uutiset lauantai 07.05.2022

Anna-Leena Veteläinen, 30, on valittu Suomen Keskustanuorten pääsihteeriksi. Suomussalmelaislähtöinen, Keskustanuorten järjestöasiantuntijan tehtävästä pääsihteeriksi siirtyvä Veteläinen on aiemmin työskennellyt muun muassa toiminnanjohtajana Keskustanuorten Etelä-Savon ja Kainuun piireissä. Kokemusta häneltä löytyy myös elinkeinoministeri Mika Lintilän esikunnasta, kansainvälisen nuorisotyön parista Saksasta, sekä yksityisen hoivakodin hallinnossa työskentelystä. 

Keskustanuorissa Veteläinen on toiminut aktiivisesti yli kymmenen vuoden ajan, mukaan lukien Kainuun piirin puheenjohtajana sekä liittohallituksessa. Työn ohessa Veteläinen viimeistelee parhaillaan järjestö- ja nuorisoalan opintoja Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. 

”Siirryn Keskustanuorten peräsimeen luottavaisin mielin. Lämpimästi kiitän väistyvää pääsihteeriä Miikkaelia, joka on tervehdyttänyt liiton taloutta ja hoitanut Keskustanuorten hallintoa huolellisesti – tällä tiellä haluan ilman muuta jatkaa. Yksi järjestön suurimmista haasteista tällä hetkellä on koronapandemian jättämien jälkien paikkaaminen. Vaikka pandemian myötä toimintakulttuuri on muuttunut pysyvästi, mikään ei kuitenkaan korvaa kasvokkaisten kohtaamisten iloa”, Veteläinen kuvailee.

”Olen aloittanut Anna-Leenan kanssa Keskustanuorten työntekijänä samana päivänä ja saanut tuntea hänet siitä lähtien kollegana. Tänä aikana olen oppinut tuntemaan hänen työskentelytapansa ja persoonansa. Tiedän hänen olevan enemmän kuin hyvä tähän tehtävään. Voin hyvillä mielin siirtyä seuraaviin tehtäviin.”, Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize iloitsee. 

Veteläinen aloittaa tehtävässään 9.5.2022. Aiemmin tehtävässä toiminut Miikkael Azaize siirtyy Keskustan kaupunki- ja kansainvälisen työn suunnittelijaksi.

Lisätietoja

Anna-Leena Veteläinen
p. +358 50 516 7046
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi