Haemme järjestösuunnittelijaa ja poliittista sihteeriä Keskustanuorille

Uutiset keskiviikko 01.06.2022

PÄIVITYS 30.6.2022: Hakuaika tehtäviin on päättynyt, emmekä juuri nyt ota hakemuksia vastaan näihin tehtäviin.

Keskustanuorilla on avoinna kaksi työpaikkaa:

Lue tarkemmin lisää alta!

Järjestösuunnittelija

Etsimme järjestösuunnittelijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Keskustanuorten liittotoimistolle.

Järjestösuunnittelija vastaa Keskustanuorten valtakunnallisten tapahtumien ja erilaisten koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta sekä koordinoi Keskustanuorten vaalitoimintaa. Lisäksi järjestösuunnittelija työskentelee Keskustanuorten järjestötoiminnan kehittämiseksi yhteistyössä liittotoimiston muiden työntekijöiden, liittohallituksen ja jäsenjärjestöjen kanssa. Työhön kuuluu myös sisäistä viestintää, sidosryhmäyhteistyötä, sisällön tuottamista ja -esittämistä sekä liittotoimiston yleisiä tehtäviä.

Odotamme sinulta kokemusta järjestötoiminnasta sekä oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Kokemus tapahtumatuotannosta ja vaalitoiminnasta, luontainen mielenkiinto yhteiskunnallisiin asioihin, keskustalainen arvomaailma sekä soveltuvat opinnot ovat eduksi tehtävässä.

Meille tärkeää on, että palat halusta kehittää niin itseäsi kuin Keskustanuorten toimintaa osana Keskustanuorten liittotoimiston värikästä työyhteisöä. Sinun ei siis tarvitse osata kaikesta kaikkea, vaan rohkea asenne ratkaisee eniten.

Järjestösuunnittelijan työ on vakituinen ja kokoaikainen; viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia. Keskustanuorten liittotoimisto sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.

Innostavan työyhteisön ja noin 2350 euron kuukausipalkan lisäksi tarjoamme lounasedun, puhelinedun, vuosittaisen terveys- tai virike-edun sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavaan työaikaan.

Hakuohjeet

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi otsikolla ”työhakemus, järjestösuunnittelija” Keskustanuorten pääsihteerille Anna-Leena Veteläiselle sähköpostitse osoitteeseen anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi mahdollisimman pian. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Haastattelut aloitetaan haun avauduttua ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anna-Leena Veteläinen
Pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046

Poliittinen sihteeri

Etsimme poliittista sihteeriä vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Keskustanuorten liittotoimistolle.

Poliittisen sihteerin tehtävänä on Keskustanuorten poliittisen työn tukeminen. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kannanottojen kirjoittaminen, poliittinen taustavalmistelu, ohjelmatyön tukeminen, mediaseuranta, sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä sekä liittotoimiston yleisiä tehtäviä. Lisäksi avustat Keskustanuorten kansainvälisen jaoston toiminnassa.

Odotamme sinulta kykyä perehtyä yhteiskunnallisiin asioihin, hyvää suomen kielen taitoa ja kirjoitustaitoa, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, sekä ymmärrystä nuorkeskustalaisesta maailmankuvasta. Kokemus järjestötoiminnasta, keskustalainen arvomaailma sekä soveltuvat opinnot ovat eduksi tehtävässä.

Meille tärkeää on, että palat halusta kehittää niin itseäsi kuin Keskustanuorten toimintaa osana Keskustanuorten liittotoimiston värikästä työyhteisöä. Sinun ei siis tarvitse osata kaikesta kaikkea, vaan rohkea asenne ratkaisee eniten.

Poliittisen sihteerin tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen; viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia. Keskustanuorten liittotoimisto sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.

Innostavan työyhteisön ja noin 2350 euron kuukausipalkan lisäksi tarjoamme lounasedun, puhelinedun, vuosittaisen terveys- tai virike-edun sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavaan työaikaan.

Hakuohjeet

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi otsikolla ”työhakemus, poliittinen sihteeri” Keskustanuorten pääsihteerille Anna-Leena Veteläiselle sähköpostitse osoitteeseen anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi mahdollisimman pian. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Haastattelut aloitetaan haun avauduttua ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anna-Leena Veteläinen
Pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046