Haemme Keskustanuorille poliittista suunnittelijaa

Uutiset keskiviikko 06.07.2022

Etsimme poliittista suunnittelijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Keskustanuorten liittotoimistolle.

Poliittisen suunnittelijan tehtävänä on Keskustanuorten poliittisen työn tukeminen. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kannanottojen kirjoittaminen, poliittinen taustavalmistelu, ohjelmatyön tukeminen, mediaseuranta, sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä sekä liittotoimiston yleisiä tehtäviä. Lisäksi avustat Keskustanuorten kansainvälisen jaoston toiminnassa.

Odotamme sinulta kykyä perehtyä yhteiskunnallisiin asioihin, hyvää suomen kielen taitoa ja kirjoitustaitoa, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, sekä ymmärrystä nuorkeskustalaisesta maailmankuvasta. Kokemus järjestötoiminnasta, keskustalainen arvomaailma sekä soveltuvat opinnot ovat eduksi tehtävässä.

Meille tärkeää on, että palat halusta kehittää niin itseäsi kuin Keskustanuorten toimintaa osana Keskustanuorten liittotoimiston värikästä työyhteisöä.

Poliittisen suunnittelijan tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen; viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Tehtävään kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia.

Innostavan työyhteisön ja noin 2350 euron kuukausipalkan lisäksi tarjoamme lounasedun, puhelinedun, vuosittaisen terveys- tai virike-edun sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavaan työaikaan.

Keskustanuorten liittotoimisto sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuohjeet

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 28.8.2022 klo 23.59 otsikolla ”työhakemus, poliittinen suunnittelija” Keskustanuorten pääsihteerille Anna-Leena Veteläiselle sähköpostitse osoitteeseen anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Haastatteluja tehtävään voidaan järjestää jo hakuaikana ja sopiva henkilö voidaan valita heti, kun sellainen löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Aleksi Sandroos (6.-15.7.2022)
Keskustanuorten puheenjohtaja
aleksi.sandroos(a)keskustanuoret.fi
+358 50 384 6820

ja

Anna-Leena Veteläinen (1.-28.8.2022)
Keskustanuorten pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
+358 50 516 7046