Keskustanuorten kv-sihteeri Miika Jauhiainen juontaa Puhetta Pohjolasta -podcastia – ensimmäinen jakso julkaistu

Uutiset maanantai 12.09.2022

Viime vuonna Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton starttaama Puhetta Pohjolasta -keskustelukonsepti saa jatkoa podcastin muodossa! Keskustelukonseptin tarkoituksena on herättää keskustelua ajankohtaisista pohjoismaisista teemoista ja nostaa esille mielenkiintoisia pohjoismaisia henkilöitä. Kevään aikana Puhetta Pohjolasta -keskusteluissa olemme päässeet kuulemaan ja keskustelemaan Pohjoismaiden roolista rauhanlähettiläänä sekä korkeakouluopintojen digitulevaisuudesta. Nyt konsepti saa jatkoa podcastin muodossa.

Podin eka jakso ulkona! 

Onko pohjoismaisuus yhtä kuin viikinkihatut vai kenties jotain muuta? Millaista on olla romani tämän päivän Pohjolassa ja millaista Pohjoismaista yhteistyötä romaniyhdistykset tekevät? Romanivaikuttaja Mertsi Ärling ja Miika Jauhiainen keskustelevat ensimmäisessä Puhetta Pohjolasta -podin jaksossa pohjoismaisuudesta kulttuurillisen ja sosiaalisen kestävyyden näkökulmasta.  

Kuuntele jakso Spotifysta